• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dp parfum onerisi

hd_08

icinde bir sen bulursun büyümüş anlamis yorgun..
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
192
10
38
Merhaba kizlar :)

Doldurma koku almayi dusunuyorm . Dp en iyisi dusundum.

Toparlayamadm :) sadete geleyim

Dp de
Gucci rush 2
Gucci flora
Lancoma la vie est belle
Givenchy absolutely very irresistelve

Kullanan var mi acaba ?
Koku kaliciliklari nasil . Orjinali ile yakin mi ?
Birde kodlarini soyler misiniz ?

Yasadigim yerdeki dpde calisan bayanlar hic ilgilenmiyorlar, iki koku kokladim ucuncude kokuyu algilamiyorsun eve giderken kokla dediler :)

Hafif kullanacaksan Gucci rush 2 aromali olsun sexy birşey dudunursen kesinlikle lavi est belle ödüllü parfüm zaten DP deki de çok benziyor birazcik daha yoğun sadece canim :)))

Hafif kullanacaksan Gucci rush 2 aromali olsun sexy birşey dudunursen kesinlikle lavi est belle ödüllü parfüm zaten DP deki de çok benziyor birazcik daha yoğun sadece canim :)))
d&p de varmı la vie est belle:110:

merak ettim bir bakayım öyleyse nasıl yapmışlar diye:KK68:
Benim arkadasim onun muptelasi DP den aldi benziyor yani ama biraz daha yoğun bu arada benim konuşmada yorum yapabilir misin lütfen benim de tavsiyeye ihtiyacim varda kullanici adim ve resminden görürsün parfüm sayfasında zaten çok makbule geçer :)

D&p gelişmiş baya demek ki :KK53: senelerdir aynı kokularıyla eskiyip gidicek diye düşünüyodum :KK48:ne zaman gitsem şu varmı yok bu varmı yok :) ürün yelpazeleri genişliyor yavaş yavaş bu iyiye işaret :) Yalnız bu aralar bargellonun tasarımları şişeleri daha çok hoşuma gidiyo bide şirin kutulara koyuyolar çok itinali özenli gibi geliyor bana bargello :) ama d&p nin yeri başka tabiside kimsecikler yokken o vardı bikerem :KK19:

D&p gelişmiş baya demek ki :KK53: senelerdir aynı kokularıyla eskiyip gidicek diye düşünüyodum :KK48:ne zaman gitsem şu varmı yok bu varmı yok :) ürün yelpazeleri genişliyor yavaş yavaş bu iyiye işaret :) Yalnız bu aralar bargellonun tasarımları şişeleri daha çok hoşuma gidiyo bide şirin kutulara koyuyolar çok itinali özenli gibi geliyor bana bargello :) ama d&p nin yeri başka tabiside kimsecikler yokken o vardı bikerem :KK19:
kuzucum bargello şubeleri bizim burda çok yok. istanbuldayım ben olan şubeleri de hep benim yolumun düşmediği semtlerde :110: Bursada okurken parfüm ilgi alanımda değildi olsaydı bakardm bol bol. Ama dediğin gibi internet sitesinden bakıyorum da kutularıyla falan şirin görünüyor gerçekten. yani orijinal parfüm almadan önce denemek için de alınabilecek markalardan biri.:KK19:

kuzucum bargello şubeleri bizim burda çok yok. istanbuldayım ben olan şubeleri de hep benim yolumun düşmediği semtlerde :110: Bursada okurken parfüm ilgi alanımda değildi olsaydı bakardm bol bol. Ama dediğin gibi internet sitesinden bakıyorum da kutularıyla falan şirin görünüyor gerçekten. yani orijinal parfüm almadan önce denemek için de alınabilecek markalardan biri.:KK19:
Kesinlikle fıstığım :KK15:

Back