• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doydu ? Doymadı ?

Yerim o yavruları ben ya melek onlar :anne:
İçim biraz daha rahatlıyor böyle yorumlar alınca seninle konuştuktan sonra bırakmıştım takmayı ama doktorlar yeniden fişekledi beni :KK12:
Senin oğlun kaç aylikti??

11 aylık olacak 4 gün sonra
Benim kızım 15 aylık 9 kilo 600 Gr şuan

Kilosuna dikkat et düşmesin çizgi altına dediler ondan sonra 200 Gr falan aldı 9.400 du

Yani takma kafana alır daha benimki seninkini göre daha zayıf hatta

Zaman zaman iştahsızlık bizde bile oluyor minicik onlarda da olur illaki ağrı sızı hastalık döneminde iştahsızlık döneminde sadece yemeyi sevdiği şeyleri yapki çıkartmasını

Benim kızım 15 aylık 9 kilo 600 Gr şuan

Kilosuna dikkat et düşmesin çizgi altına dediler ondan sonra 200 Gr falan aldı 9.400 du

Yani takma kafana alır daha benimki seninkini göre daha zayıf hatta

Zaman zaman iştahsızlık bizde bile oluyor minicik onlarda da olur illaki ağrı sızı hastalık döneminde iştahsızlık döneminde sadece yemeyi sevdiği şeyleri yapki çıkartmasını

Şuan en çok mamaya düşkün mesela ama onu bile içmiyor hastalanınca ama genel olarak iştahsız bir bebek

Şuan en çok mamaya düşkün mesela ama onu bile içmiyor hastalanınca ama genel olarak iştahsız bir bebek
İlkcocuklar nazlı oluyor takma kafana istediklerini yedir zaten istemediğin de zorlarsan daha da nazlanir zorlaşır yemek yemesi

Ben hiç zorla yemek yedirdigimi hatirlamam çocuklara

Bı hemşire komsumun dediği geldi aklıma merak etme hiç bı çocuk açlıktan ölmez günlerce yemeyecek değil ya istediği kadar aciktiginda yesin sorun etme derdi (ilk çocuk için )

İlla tabak tabak yesin istesem de küçücük midesi var ins doğduğu kadar yer

Üzme canını ins sagligsağ na kavuştuğunda dilledngidinde tabak tabak yemek işteyecek annesi senden :)))

İlkcocuklar nazlı oluyor takma kafana istediklerini yedir zaten istemediğin de zorlarsan daha da nazlanir zorlaşır yemek yemesi

Ben hiç zorla yemek yedirdigimi hatirlamam çocuklara

Bı hemşire komsumun dediği geldi aklıma merak etme hiç bı çocuk açlıktan ölmez günlerce yemeyecek değil ya istediği kadar aciktiginda yesin sorun etme derdi (ilk çocuk için )

İlla tabak tabak yesin istesem de küçücük midesi var ins doğduğu kadar yer

Üzme canını ins sagligsağ na kavuştuğunda dilledngidinde tabak tabak yemek işteyecek annesi senden :)))

Hadi inşallah:)

İnşallah ya elinde çubuk kraker salatalık gezip duruyor yemek seçmiyor ama iştahı yok 2 -3 tatlı kaşığı yer bırakır
Benim çocuklar da öyle azar azar sık sık yiyor sanki diyet yapıyor :D

Görüyorum komşularının çocukları dolu dolu yerler biizmmk mizlar yememek için

Sanırım biz ellerine surekli atıştırmalık vererek hata ediyoruz

Benim çocuklar da öyle azar azar sık sık yiyor sanki diyet yapıyor :KK70:

Görüyorum komşularının çocukları dolu dolu yerler biizmmk mizlar yememek için

Sanırım biz ellerine surekli atıştırmalık vererek hata ediyoruz

Yok çok sıkışmadıkça vermiyorum canım genelde oyuncakları ile oynar ama en sevdiği elektrik süpürgesi :D

Yok çok sıkışmadıkça vermiyorum canım genelde oyuncakları ile oynar ama en sevdiği elektrik süpürgesi :KK70:
Benim kısımda öyle ne anlıyorlar şu süpürge den süpürgenin arkasından tutunup geziyor benim le birlikte :D

Güzel anneler lütfen yardim :KK200:
@Mune abla konum biraz burada kalsın olur mu sonra gerekeni yaparsın :KK48: çünkü bu gerçekten dert oldu bana...

Kızlar ben prematüre annesiyim bebeğim 5 gün sonra tam 11 aylık olacak.
Sorunum şu ilk doğduğunda iştahı iyiydi 3 ay anne sütü alabildi sonrası stres sıkıntı vs sütüm kesildi 2 ay uğraştım ama gelmedi ve bebeğimde başından beri pek tutmuyordu memeyi.
3-4 ay'ına kadar güzel beslendi kilo alımı iyiydi ama sonrasında iştahı kesildi 5 buçuk 6 aylıkken diş çıkarma evresi başladı ve hepsi çok sık geldi 8. Dişi çıkıyor şuan emekleme derken iştahı iyice gitti şuan hastalık ve diş olayından dolayı 8000kg :KK43:
Mama içiyor en fazla 130cc
Ek gıda yiyordu hemde çok güzel ama bir kaç gündür ne versem dilini çıkarıp atıyor ağızındakini..
Doktor her muayenede kilosu ayına göre az diyor :ruh:
Çok hareketli bir bebek inanın bu kilo konusu yüzünden günlerdir psikolojim alt üst..
Anneler bana akıl verin iştahını nasıl açabilirim :KK42:
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Ben de çok çektim bir de reflüsü vardi o kadar çok kusuyordu ki ilk aylarda kiloyu cok az aldı. Ben hala az yiyor diye sık yediriyorum. Yemek seçiyor. Herseyi yemiyor. Tadina baktirsam yine mutlu oluyorum. Sağlığı yerindeyse sıkıntı değil bence. Az yiyorsa sık sık yedirmeye çalış yapısı böyledir belki de

Ben de çok çektim bir de reflüsü vardi o kadar çok kusuyordu ki ilk aylarda kiloyu cok az aldı. Ben hala az yiyor diye sık yediriyorum. Yemek seçiyor. Herseyi yemiyor. Tadina baktirsam yine mutlu oluyorum. Sağlığı yerindeyse sıkıntı değil bence. Az yiyorsa sık sık yedirmeye çalış yapısı böyledir belki de

Bebeğimde de reflü vardı atlattık aynen az yiyip sık yiyor aslında ben takılmıyorum kilo konusuna doktorlar sürekli söylediği için kafama takıldı

Bebeğimde de reflü vardı atlattık aynen az yiyip sık yiyor aslında ben takılmıyorum kilo konusuna doktorlar sürekli söylediği için kafama takıldı
Bana iyi diyen doktor da oldu az diyen de. Yapacak birşey yokki. Hiç yemek yemeyen sadece süt içen çocuklar da var. Sağlıklı olduktan sonra takmıyorum

Back