• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doydu ? Doymadı ?

Oğlum 4,5 yaşında ve doğduğundan bu yana hep sınırda dolaşıyor kg su ve çok zayıf işin tuhaf tarafı yetişkin birinden fazla yemek yiyor ama kilo almıyor çünkü çok hareketli :D Sağlığı yerindeyse kiloya takılma bence ama boyda da gerideyse o zaman tsh vs kontrol edilsin derim.

Arkadaşların dediği gibi sağlığı ve keyfi yerindeyse sorun yok. Bağışıklığı için doktorunuza danışarak bebeklere uygun vitamin falan verebilirsiniz. İştah iyi bir şey değil çocuğu çok yemeye alıştırmayın , 40 yaşındayım hala kilomla uğraşıyorum hep annemin yüzünden:)

Çok tatlısınız :) dediğim gibi benim içinde önemli olan sağlığı ama bir kaç doktordan aynı şeyi duyunca dedim ben beceremiyorum sanırım :110:

Birde şu var doktora genetik olamaz mı dedim çünkü ben zayıfım ve minyon ailemde öyle bir iştahlı eşim var ama oda minyon aslında ben bunu söyleyince doktor olabilr dedi :KK12:

Oğlum 4,5 yaşında ve doğduğundan bu yana hep sınırda dolaşıyor kg su ve çok zayıf işin tuhaf tarafı yetişkin birinden fazla yemek yiyor ama kilo almıyor çünkü çok hareketli :KK70: Sağlığı yerindeyse kiloya takılma bence ama boyda da gerideyse o zaman tsh vs kontrol edilsin derim.

Oy kuzu ya ❤ boyu iyi diyor doktor güzel uzuyor ama kilo alması gerek diyor hatta bundan 2 ay önce falan yine diş ve hastalık bir arada geçiriyorken doktor bana "neden kilo almadı annesi?" Dedi kısa bir şok yaşadım "ee diş ve hastalıktan iştahı gitti sanırım ve emeklemeye başladı" dediğimde "evet bunlarda etken" dedi :110:

Güzel anneler lütfen yardim :KK200:
@Mune abla konum biraz burada kalsın olur mu sonra gerekeni yaparsın :KK48: çünkü bu gerçekten dert oldu bana...

Kızlar ben prematüre annesiyim bebeğim 5 gün sonra tam 11 aylık olacak.
Sorunum şu ilk doğduğunda iştahı iyiydi 3 ay anne sütü alabildi sonrası stres sıkıntı vs sütüm kesildi 2 ay uğraştım ama gelmedi ve bebeğimde başından beri pek tutmuyordu memeyi.
3-4 ay'ına kadar güzel beslendi kilo alımı iyiydi ama sonrasında iştahı kesildi 5 buçuk 6 aylıkken diş çıkarma evresi başladı ve hepsi çok sık geldi 8. Dişi çıkıyor şuan emekleme derken iştahı iyice gitti şuan hastalık ve diş olayından dolayı 8000kg :KK43:
Mama içiyor en fazla 130cc
Ek gıda yiyordu hemde çok güzel ama bir kaç gündür ne versem dilini çıkarıp atıyor ağızındakini..
Doktor her muayenede kilosu ayına göre az diyor :ruh:
Çok hareketli bir bebek inanın bu kilo konusu yüzünden günlerdir psikolojim alt üst..
Anneler bana akıl verin iştahını nasıl açabilirim :KK42:
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Canim kardeşim prematüre benden 10 cm üzun. Annem bizim cocuk prematüre deyince herkes beni anliyor :)
Allah saglik versin. Sen sağlığını koru kuzum. Sicaklardan olabilir

Çok tatlısınız :) dediğim gibi benim içinde önemli olan sağlığı ama bir kaç doktordan aynı şeyi duyunca dedim ben beceremiyorum sanırım :110:

Birde şu var doktora genetik olamaz mı dedim çünkü ben zayıfım ve minyon ailemde öyle bir iştahlı eşim var ama oda minyon aslında ben bunu söyleyince doktor olabilr dedi :KK12:

Çok takmayın doktorları her şeyi bir standarta bağlıyorlar. Yıllar evve ablam kızının boyuna takmıştı, yok yaşıtlarına göre kısa yok uzamıyor, yaşlı bir aile doktorumuz vardı sonunda patladı adam kızım 1.50 anneyle 1.60 babadan ne çıkacaktı manyak mısın dedi;) gerçekten sağlıklı olması yeterli, geçen haberlerde tansiyon hastası çocukları gördüm hepsi obezite ile boğuşuyor, yeni neslin hareket alanı zaten kısıtlı az yemesi avantaj çocuk için bence

Canim kardeşim prematüre benden 10 cm üzun. Annem bizim cocuk prematüre deyince herkes beni anliyor :)
Allah saglik versin. Sen sağlığını koru kuzum. Sicaklardan olabilir

:) ay canım ya evet ablamda zamanında doğmuş ama anneme sürekli " benim prematüre doğmadığımdan emin misin?" Der :D

Olabilir belkide teşekkür ederim ❤

Çok takmayın doktorları her şeyi bir standarta bağlıyorlar. Yıllar evve ablam kızının boyuna takmıştı, yok yaşıtlarına göre kısa yok uzamıyor, yaşlı bir aile doktorumuz vardı sonunda patladı adam kızım 1.50 anneyle 1.60 babadan ne çıkacaktı manyak mısın dedi:KK66: gerçekten sağlıklı olması yeterli, geçen haberlerde tansiyon hastası çocukları gördüm hepsi obezite ile boğuşuyor, yeni neslin hareket alanı zaten kısıtlı az yemesi avantaj çocuk için bence

Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim ❤
Aslında şu oldu bende "neden kilo almamış?" Dediği için doktorlar sanırım sorun bende ben bakamıyorum diye düşünmeye başladım

Allah bağışlasın❤
İştahı yok mu? Yoksa hareketli olduğu için mi :anne:
Ben emziremwdim hiç.. sadece 1 biberon sagip verebildim... İlk birkaç gün sütüm yoktu o arada aç kalmasın diye biberonla mama verdiler... bende bilmiyordum sonra sütüm geldi çok da zorladm ama almadı sonrada geri gitti zaten... Birde 8 buçuk dogum yaptım

Ben emziremwdim hiç.. sadece 1 biberon sagip verebildim... İlk birkaç gün sütüm yoktu o arada aç kalmasın diye biberonla mama verdiler... bende bilmiyordum sonra sütüm geldi çok da zorladm ama almadı sonrada geri gitti zaten... Birde 8 buçuk dogum yaptım

Maşallah kaç evladınız hayatta

Oy kuzu ya ❤ boyu iyi diyor doktor güzel uzuyor ama kilo alması gerek diyor hatta bundan 2 ay önce falan yine diş ve hastalık bir arada geçiriyorken doktor bana "neden kilo almadı annesi?" Dedi kısa bir şok yaşadım "ee diş ve hastalıktan iştahı gitti sanırım ve emeklemeye başladı" dediğimde "evet bunlarda etken" dedi :110:
ay bebekli anneler, ne güzelsiniz ❤❤❤

İlk çocuğumun zayıflihini görsen şaşar kalırdin altını çıtçıt lamadan 0-6 ay zibini ni giyebikiyordu ek gıda fazla yemihordu sadece süt içiyordu emme dışında

Herkes yazık bakmıyorsun diye diye şimdi tombik bı totosu var hemde 9 yaşında şuan

3 ay sonrasında hep eğrinin altındaydı kilosu boyu yaşıtlarıyla aynı gitti

Hep yazık günah zayıf diyerek hem beni hem onu eziklediler çok sorun yaşadım bu yüzden çok tartıştım büyüklerle

Eee noldu çocuk ezik kaldı bende üzüldüğün le kaldım

Maşallah şimdi iyi kilosu ve 2 yaşından beri herşeyi yiyor

Peynir yumurta domates en sevdiği yiyecekler arasında

Bol bol yiyor güzel yiyor hiç te takmıyorum kafama bı yaşındaki kızıma da zayıf diyorlar

Bakım diyorum oğluma ona bile olmaz dediniz oldu geçiniz efendim :D

İlk çocuğumun zayıflihini görsen şaşar kalırdin altını çıtçıt lamadan 0-6 ay zibini ni giyebikiyordu ek gıda fazla yemihordu sadece süt içiyordu emme dışında

Herkes yazık bakmıyorsun diye diye şimdi tombik bı totosu var hemde 9 yaşında şuan

3 ay sonrasında hep eğrinin altındaydı kilosu boyu yaşıtlarıyla aynı gitti

Hep yazık günah zayıf diyerek hem beni hem onu eziklediler çok sorun yaşadım bu yüzden çok tartıştım büyüklerle

Eee noldu çocuk ezik kaldı bende üzüldüğün le kaldım

Maşallah şimdi iyi kilosu ve 2 yaşından beri herşeyi yiyor

Peynir yumurta domates en sevdiği yiyecekler arasında

Bol bol yiyor güzel yiyor hiç te takmıyorum kafama bı yaşındaki kızıma da zayıf diyorlar

Bakım diyorum oğluma ona bile olmaz dediniz oldu geçiniz efendim :KK70:

Yerim o yavruları ben ya melek onlar :anne:
İçim biraz daha rahatlıyor böyle yorumlar alınca seninle konuştuktan sonra bırakmıştım takmayı ama doktorlar yeniden fişekledi beni :KK12:

Back