Şampuan ve Saç Kremleri down under ?

bellamania

Bu sefer olucak :) :)
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
1.483
13
108
Diğer
kızlar bu şampuanı herkes bi şekilde kullanmış memnun kalan da var kalmayan da ...tipik market şampuanı mı yoksa gerçekten organik mi öğrenmek için migrosa gittim ama arkasına tam da içeriğinin yazdığı kısma kocaman kağıt yapıştırmışlar yok ıslak nemli saça masaj yaparak uygulayın ... saolsunlar bnde size sormak istedim içinde;
SLS(sodium lauryl sulfat)
SİLİKON(dimethicone,dimethiconol,tricleceth,polysiloxane,copolyol)...vb şeyler var mı malesef okuyamadım arkasını hepsine yapıştırmışlar...

ben de bunu sorucaktım bir arkadaşım kullanıyormuş nar resimli olanı, boyalı saç için. çok memnunum dedi, yağlanma gitti saçlarımdan dedi. ama bilgim bu kadar.

2 şampuanınıda kullanmıştım bi ara içeriği hakkında şu an bilgi verebilcek durumda değilim ama onarıcı sıvı saç kremi var sprey olan tavsiye ederim yıllardır kullanıyorum

Ben kullandigim surece ki 6 ay kadar memnun kaldim. Baska bir sampuani denemek icin ara verdim kullanmaya ancak hic bir zararini gormedim. Sadece sampuanini kullanmaya ara verdim. sac kremi ve bakim spreyini kullanmaya devam ediyorum. sac kopugunu da almistim ama saci agirlastiriyor.
nette bi link buldum icergini yaziyor

xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ben nar özlü olanından aldım. normal saçlar için.

çok güzel kokuyor. daha 2 kere yıkadım. kıvamı çok yoğun. yani çok az miktar yetiyor
bi de içinde dimenticone gibi bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…