• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Down under natural's

jumanji_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
38
0
36
İstanbul
DOWN UNDER NATURAL'S hani şu koalalı resmi olan sampuanlar. allahımmm nasıl güzel bir kokudur o nasıl bı yumuşakklıktır o kadar memnunum ki sürekli duş alasım var =) mutlaka deneyin kesınlıkle daha once neden kesfetmemmışım diceksınız.
ben yeşil kutulusunun sampuan ve sac kremını kullanıyorum parlak yumusak saclarım olduuu süper süper:54:

saç yapısına göre değişiyor..
benim saçlarımı dökmüştü ve kazık gibi yapmıştı..
ben hiç memnun kalmamıştım..

saç yapısına göre değişiyor..
benim saçlarımı dökmüştü ve kazık gibi yapmıştı..
ben hiç memnun kalmamıştım..

benım saclarım hafif dalgalı ve onlerınde cok hafif golgeler var yanı doğal rengi işlem görmemiş sayılır. belki senın sacım kıvırcıksa ve ya boyalıysa memnun kalmamış olabılırsın tabı kısıye gore değişiyor. ama ben ınanılmaz memnun kaldım dediğim gibi herkes bı kere denemeli bence :51:

benım saclarım hafif dalgalı ve onlerınde cok hafif golgeler var yanı doğal rengi işlem görmemiş sayılır. belki senın sacım kıvırcıksa ve ya boyalıysa memnun kalmamış olabılırsın tabı kısıye gore değişiyor. ama ben ınanılmaz memnun kaldım dediğim gibi herkes bı kere denemeli bence :51:

evet tatlım ,şaça göre değişiyor..
benim saçlarım ince telli,boyasız ve hafif dalgalı...
ama ben memnun kalmadım...

Back