• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Down under naturals serum

remedioslabelle

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
1.112
2.798
333
arkadaşlar sanırım mesaj sayım az olduğundan resim yükleyemiyorum. ben kırıklara iyi gelsin diye downunder naturals'in serumunu aldım küçük şişede saydam bişey. ben serum deyince kozmetikçi bunu tavsiye etti. sonra fark ettim ki yıkama sonrası bi ürün, durulanmıyor. böyle saçta kalan ürünler saçı ağırlaştırıyor yapış yapış yapıyor hep, ben istisnaya rastlamadım. bu da öyle mi ki:( belki serum olduğu için farklıdır, yani umarım.. onun dışında nasıl peki, iyi geliyor mu kırıklara, kullanan var mı içinizde? teşekkürler..

canım ben bir pantene inkilerden memnun kaldım ağırlaştırmadı, down under ın spreyini aldım denedim ağırlaştırmadı ama çokda yaramadı, kokusuda şurup gibiydi sevmedim, pantene aqua light çok güzel onarıcıyı da aldım denicem yarın inşallah, serumlarda iy ama uçlara sür sadece ağırlaştırmaz ama alıcağında ucuz değil bu ürünler mümkün olduğunca deneyip al, arkadaştan akrabadem vs dene hiç olmadı

içerisinde uçucu yağlar olduğundan asla saçda kalıntı yapış yapışlık kalmaz...en güzel saç serumu bence.alıcaksanızda uçucu yağlar olan bir şey tavsiye ederim.bu ürün mükemmel.benim çalıştığım dönemde patronumuz öğretiyodu her şeyi bu ürünün firmasında çalıştım

Bende kullanıyorum çok memnunum çok güzel kokuyor ,saçın uçlarına sürüyorum kırıkları önlesin diye ve kesinlike tavsiye ederim..

ilk kez az önce kullandım, kokusu çok güzel. diğer sıvı saç kremleri gibi sanmıştım yıkama sonrası kullanıldığı için ama değişik bişey sanki. yarın tekrar yazıcam :)

Back