Down Test

sunaaysal

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
2
0
6
34
Arkadaşlar ben Prena test yaptırdım. Doktorum önerdi. Almanya dan geliyor. Çok başarılı bir test. Doktorum bu test en iyisi dedi

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben Selin. 34 yaşında ve 13 haftalık hamileyim. Doktorum amniyo sentez önerdi. Fakat bu testin risklerinden de bahsetti. Açıkçası yaptırmaktan çekiniyorum. Fakat bir alternatif testten de bahsetti. Yalnızca anne kanından bakılıyor. Bebekle hiç bir ilgisi olmadığı için bir risk olmuyormuş. Doktorum bu testi ülkemizde birkaç firmanın çalıştığını söyleyerek isimlerini verdi. Ben de araştırdım. Bunlar içinde en iyisinin Amerikan testi Harmony prenatal test olduğunu öğrendim. Testi Gelab laboratuvarı getiriyor. Ben de randevu alarak laboratuvara gittim ve Harmony testi yaptırdım. Sonucumu 10 gün içinde doktoruma ve bana bildirdiler. Harmony test müthiş bir şey. Bebeğimi ve beni amniyo sentez riskinden kurtardı. Beni bilgilendirdikleri ve ilgileri içi Gelab laboratuvarına ayrıca teşekkür ederim.

canım sonuç temiz çıkmış belli ki.Hayırlı olsun.peki pahalı mı bu testler?

Çok teşekkür ederim. Teste pahalı demek pek doğru olmaz. Çünkü amniyo sentezin riskleri düşünülürse hiç pahalı değil. Oldukça güvenli ve konforlu bir test. 1950 TL ye yaptırdım. Benden aldıkları kanı Amerika'ya gönderdiler. Test Amerika'da çalışılıyormuş

Çok teşekkür ederim. Teste pahalı demek pek doğru olmaz. Çünkü amniyo sentezin riskleri düşünülürse hiç pahalı değil. Oldukça güvenli ve konforlu bir test. 1950 TL ye yaptırdım. Benden aldıkları kanı Amerika'ya gönderdiler. Test Amerika'da çalışılıyormuş

iyiymiş ya,ben de çocuk istiyorum,zamanı geldiğinde böyle bişey düşünebilirim.Allah sağlıcakla kucağına versin.

Merhabalar,

Bende Harmony testi yaptıracağım inşallah.İstanbul'da yaşıyorum.Yaşım 36 ve daha önce 3 düşüğüm var.Bende amniyosentezi yaptırmak istemiyorum.İnşallah bende güzel haberler alırım.Allah ım herkesin yardımcısı olsun bir uçtada benim :))

Sevgiler

Merhaba bende eylul 2014 de prena test yaptırdım .4 lü tarama testinde yüksek dawn riski çıkmıştı ve doktorum amniyosentez önermisti. Bunun ücreti 1000 lira idi .Arastirdigimda düşük de dahil pek çok tehlikeye neden olduğunu öğrenince 1800 tl ye prena test yaptırdım. Sonuç 10 günde gelir dendi.ama bana 8. Gün haberi geldi .çok şükür ki test sonucum temiz çıktı ve 30 Ocak da da sağlıkla yavrumu kucağıma aldım . Buraya bunu yazmak hep aklimdaydi bu güne kadar ertelendi .çünkü test sonucunu beklerken burdaki benzer ve mutlu sonla biten yazılarla kendimi avutup beklemistim.umarım bunu okuyanlara da faydam olur .sevgiler.

Back