Herkese merhaba, çok düşündüm sonunda yazmaya karar verdim. Geçen sene temmuz ayında evlendim kasım ayında hamileydim 27 yaşındayım. Gebeliğim çok güzel ilerlerken 20. Haftada doktorum kalple ilgili sorunlar olduğunu söyleyip detaylı ultrasona yönlendirdi. Detaylı ultrasyonda böbreklerde şişme ve gözlerde yakınlık gören doktorum amniyosentez istedi. Tabiki süreç çok uzundu çok yıprandık. 2 hafta sonraki sonuçta trizomi 21 down sendromu çıktı 23. Haftada zeynepkamilde gebeliği sonlandırdık. Nisan ayında. Şuan üç buçuk ay oldu. Tabiki her şey eskisi gibi değil ama hayat bir şekilde devam ediyor. Doktorum 6 ay ara önerdi. Bir aydır folik asit kullanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum 12 kilo verdim. Eylül ayında hem kontrol hem tekrar bebek planlaması için doktora gideceğim ama çok korkuyorum ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam ya da bu sefer hamile kalamazsam şeklinde her gün kafamda bunlar var. Eşimle çok zor günler geçirdik çok yıprandık. Benim gibi olan var mı lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız