• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Down sendorumu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gonul ruya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
5
0
1
34
Merhabalar dün detaylı ultrasona girdim 2 li tarama testim iyi çıkmıştı bir sıkıntı yoktu fakat dünkü girdiğim detaylı ultrason da bebeğin gelişimi herşeyi normal dediler hiçbir sıkıntı görmediler sadece burun kemiğinde hafif kalınlık var dendi bugün dışında hiçbir sorun yok deyip gene de içimiz rahat etsin diye fetal DNA önerdiler bu durumu yaşayan oldu mu aranızda biz burun kemik yapısının kalın olmasını genetige bağladık esiminde benimde burun kemik yapilarimiz kalin

Merhabalar dün detaylı ultrasona girdim 2 li tarama testim iyi çıkmıştı bir sıkıntı yoktu fakat dünkü girdiğim detaylı ultrason da bebeğin gelişimi herşeyi normal dediler hiçbir sıkıntı görmediler sadece burun kemiğinde hafif kalınlık var dendi bugün dışında hiçbir sorun yok deyip gene de içimiz rahat etsin diye fetal DNA önerdiler bu durumu yaşayan oldu mu aranızda biz burun kemik yapısının kalın olmasını genetige bağladık esiminde benimde burun kemik yapilarimiz kalin
Olabilir de olmayabilir de. Cikan test sonuclari da hicbir zaman kesinlik ifade etmez yanılma payı illa ki oluyor. Icim rahat etsin diyosan test yaptirabilirsin yok eger sonuc degismeyecekse kafani bu testlerle karistirma. Baska doktora gidersin o da amniosentez onerir.
Biz bir şey yoktur merak etmeyin de diyemeyiz, down sendromu olucak da diyemeyiz. Ben boyle huzursuzum yaptirmak istiyorum derseniz yaptırın. Bir kac yerden fiyat alin her yer ayni fiyatı vermiyo.

Back