dövülen sürüklenen çatıdan atılan arabayla çiğnenen ve yakılanFARKHUNDA

Allah kahretsin .
Peygamber efendimizi zamaninda efendimizin üstüne işkembe atıldnda namaz esnasinda etrafindakiler bu sekilde davranmadi.
Istee hep bunlar yuzunden dinimiz kotu biliniyir kotu izlenimde birakiliyor. Yaziklar olsun .

( dipnot: ben burda farkhundaya din dusmani demiyorum o dgru olani yapmis m. Yanlis oldunu dusunen mahlukatlara diom. Bu sekilde davranılmyacagini)

Son düzenleme:
Nasıl kudurmuş pislikler.
Bunlar şimdi bu kadını linç ettikleri için bir de cennete gideceklerini düşünüyorlardır.
'Oh bugun Kuran yırtan bir kadını tekmeledim, kafasına kocaman taşlar attım, çatıdan attım, yaktım. Kesin cennetliğim.' kafasında bu yaratıklar. Akıldan, insanlıktan yoksun iğrenç varlıklar.
Topunuz işkencelere maruz kalarak geberin. Normal bir ölüm olmasın hiçbirinizinki.

Alın size kendimize idol aldığımız devletlerden insan manzaraları.

Videoyu izlemeye çalıştım fakat izleyebilmek mümkün değil bu nasıl bir vahşet böyle , neyi savunursan savun böyle bir vahşeti aklımın , mantığımın alması mümkün değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…