canım istersen dövmeciyle konus bilgi al kilo verene kadar gecici olarak yaptır istersen sonrasında direk yaptırırsın gerci benim pek bilgim yok dövme konusunda zaten dövmemde yok...ama 2. resim cok tatlı ve güzel onu yaptırsan harika durur fikir veriyim dedim...
Uzun yıllar dövme stüdyosunda çalıştım, cevabıma güvenebilirsiniz. Evet kilo alıp verildiği zaman dövme bozuluyor, sonuçta dövmenin yapıldığı alan daralıyor ya da genişliyor. O yüzden de böyle süreçlerde dövme yaptırılması tavsiye edilmez.
Kilo vereceğiniz zaman dövmeniz de vücut alanınıza bağlı olarak küçülecek. Yaptırdığınız desen daha yoğun bir hale gelecek. Desene göre değişir, düzeltilebilir ama ilk yaptırdığınız etkiyi bozmuş da olabilirsiniz. Kısaca bence önce kilo verin, sonra dövme yaptırın.
Uzun yıllar dövme stüdyosunda çalıştım, cevabıma güvenebilirsiniz. Evet kilo alıp verildiği zaman dövme bozuluyor, sonuçta dövmenin yapıldığı alan daralıyor ya da genişliyor. O yüzden de böyle süreçlerde dövme yaptırılması tavsiye edilmez.
Kilo vereceğiniz zaman dövmeniz de vücut alanınıza bağlı olarak küçülecek. Yaptırdığınız desen daha yoğun bir hale gelecek. Desene göre değişir, düzeltilebilir ama ilk yaptırdığınız etkiyi bozmuş da olabilirsiniz. Kısaca bence önce kilo verin, sonra dövme yaptırın.
Ama küçük olacak ve iç bileğimde olacak. Sorun olur mu ki o kadar...
canm Uzun yıllar dövme stüdyosunda çalıştım demişsin bu konularla ilgili bilgin vardır.hani şu dövme sildirme konusuyla ilgili çoğu insanın kafasında çok sorular var. acaba bu dövmeleri sildirmek te çok mu zor yada tamamen siliniyor mu nasıl silinir?bilgin varsa cewplarsan sevinirim..
iç bilek çok hassas dayanabilcekmisin?
Ama küçük olacak ve iç bileğimde olacak. Sorun olur mu ki o kadar...
Dövme sildirmek meşakkatli bir iş. Aynı işlem herkeste aynı sonucu vermiyor bir kere. O yüzden kimse size %100 garanti verip, cildiniz eskisi gibi olacak diyemez. En başarılı operasyonlar lazerle yapılıyor ama onun başarısı da yine %100 değil. Bazılarında çok iyi neticeler alınırken bazılarında yanık gibi izler bile oluşabiliyor. O yüzden dövme yaptırırken iyi düşünmek lazım.canm Uzun yıllar dövme stüdyosunda çalıştım demişsin bu konularla ilgili bilgin vardır.hani şu dövme sildirme konusuyla ilgili çoğu insanın kafasında çok sorular var. acaba bu dövmeleri sildirmek te çok mu zor yada tamamen siliniyor mu nasıl silinir?bilgin varsa cewplarsan sevinirim..
Bu arada iç bilek hassastır ama dayanılmayacak bir acı vermiyor. Kol altına dövme yaptıranlar bile gördüm, bilek ne ki?
Arkadaşınız acıya çok dayanıklı değilmiş belli ki. Benim hem el hem ayak bileğimde var, öyle insanı çığlıklar attırıp, acıdan öleceğim dedirten bir durum yok ortada rahat olun.