Dövme Dövmeyle ilgili birkaç sorum var

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

xefteLyax

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
32
0
Merhaba dövmeyle ilgili bir kaç sorum olacak. Şimdi ben bileğimin iç kısmına bir gökkuşağı dövmesi yaptırmak istiyorum küçük olacak. Acı konusunda hassasım ama bunu kaldırabileceğime inanıyorum. Şimdi sorunum şu ben çok kiloluyum ve diyetisyene gidicem. Dövme küçük olucak yani biliyorsunuz kilo verince dövmenin şekli bozuluyormuş öyle diyorlar. Yaklaşık bir 20 kilo vereceğim Allah'ın izniyle :) Dövmem bozulur mu sorun çıkar mı ? Bozuldu diyelim bu düzeltilebilir mi ? Lütfen acil cevap verin :KK43: Bu hafta içinde yaptırıcam çünküüü.. Birde 2 şekil var aklımda, bi yardım edebilirseniz çok sevinirim :KK70: $yildiz-dovme-resimleri-21.jpg $รูปภาพ114.jpg

Son düzenleme:
canım istersen dövmeciyle konus bilgi al kilo verene kadar gecici olarak yaptır istersen sonrasında direk yaptırırsın gerci benim pek bilgim yok dövme konusunda zaten dövmemde yok...:KK1: ama 2. resim cok tatlı ve güzel onu yaptırsan harika durur fikir veriyim dedim...:KK34:

canım istersen dövmeciyle konus bilgi al kilo verene kadar gecici olarak yaptır istersen sonrasında direk yaptırırsın gerci benim pek bilgim yok dövme konusunda zaten dövmemde yok...:KK1: ama 2. resim cok tatlı ve güzel onu yaptırsan harika durur fikir veriyim dedim...:KK34:

Canım kilo vermek o kadar kolay değil vereceğim kiloda çok yüksek. 30 40 kilo gibi bişeyden bahsediyoruz bu benim aylarımı yıllarımı alır... Ben o kadar beklemek istemiyorum, geçici dövmede sevdiğim söylenemez :/ 2. resmi düşünüyordum zaten ama 1de çok zarif. Teşekkürler :)

Uzun yıllar dövme stüdyosunda çalıştım, cevabıma güvenebilirsiniz. Evet kilo alıp verildiği zaman dövme bozuluyor, sonuçta dövmenin yapıldığı alan daralıyor ya da genişliyor. O yüzden de böyle süreçlerde dövme yaptırılması tavsiye edilmez.

Kilo vereceğiniz zaman dövmeniz de vücut alanınıza bağlı olarak küçülecek. Yaptırdığınız desen daha yoğun bir hale gelecek. Desene göre değişir, düzeltilebilir ama ilk yaptırdığınız etkiyi bozmuş da olabilirsiniz. Kısaca bence önce kilo verin, sonra dövme yaptırın.

Son düzenleme:
Uzun yıllar dövme stüdyosunda çalıştım, cevabıma güvenebilirsiniz. Evet kilo alıp verildiği zaman dövme bozuluyor, sonuçta dövmenin yapıldığı alan daralıyor ya da genişliyor. O yüzden de böyle süreçlerde dövme yaptırılması tavsiye edilmez.

Kilo vereceğiniz zaman dövmeniz de vücut alanınıza bağlı olarak küçülecek. Yaptırdığınız desen daha yoğun bir hale gelecek. Desene göre değişir, düzeltilebilir ama ilk yaptırdığınız etkiyi bozmuş da olabilirsiniz. Kısaca bence önce kilo verin, sonra dövme yaptırın.

Ama küçük olacak ve iç bileğimde olacak. Sorun olur mu ki o kadar...

canm Uzun yıllar dövme stüdyosunda çalıştım demişsin bu konularla ilgili bilgin vardır.hani şu dövme sildirme konusuyla ilgili çoğu insanın kafasında çok sorular var. acaba bu dövmeleri sildirmek te çok mu zor yada tamamen siliniyor mu nasıl silinir?bilgin varsa cewplarsan sevinirim..

canm Uzun yıllar dövme stüdyosunda çalıştım demişsin bu konularla ilgili bilgin vardır.hani şu dövme sildirme konusuyla ilgili çoğu insanın kafasında çok sorular var. acaba bu dövmeleri sildirmek te çok mu zor yada tamamen siliniyor mu nasıl silinir?bilgin varsa cewplarsan sevinirim..

Başka konular var, benim sorum olan konuyu neden kullanıyorsun bu sorunun için ?

Ama küçük olacak ve iç bileğimde olacak. Sorun olur mu ki o kadar...

Küçük olması daha kötü. Şöyle anlatayım mesela birbirine çok yakın çizgilerden oluşan bir dövme küçülürse çizgiler birbirine girmiş gibi görünüp, dövmeniz tüm güzelliğini kaybedebilir. Küçücük bir uğur böceği yaptırdığınızı düşünün, 30 kilo verince bilekleriniz epey incelecek, uğur böceği anlaşılmaz bir şekile dönüşecek. Zaten her dövme yaptırdıktan bir süre sonra azıcık yayılıyor, çizgiler az da olsa birbirine yaklaşıyor. O yüzden kilo verdikten sonra yaptırmanı tavsiye ederim. 5-10 kilo sorun değil ama vermeyi düşündüğün kiloyla dövmen bozulur.

Dövme sildirmek meşakkatli bir iş. Aynı işlem herkeste aynı sonucu vermiyor bir kere. O yüzden kimse size %100 garanti verip, cildiniz eskisi gibi olacak diyemez. En başarılı operasyonlar lazerle yapılıyor ama onun başarısı da yine %100 değil. Bazılarında çok iyi neticeler alınırken bazılarında yanık gibi izler bile oluşabiliyor. O yüzden dövme yaptırırken iyi düşünmek lazım.

Bu arada iç bilek hassastır ama dayanılmayacak bir acı vermiyor. Kol altına dövme yaptıranlar bile gördüm, bilek ne ki? :KK34:

Bu arada iç bilek hassastır ama dayanılmayacak bir acı vermiyor. Kol altına dövme yaptıranlar bile gördüm, bilek ne ki? :KK34:

Aslında biraz korkuyorum arkadaşım iç bileğine yaptırmıştı çok acıdığını hatta ağladığını söylemişti. Ben dayanamazsam sen hiç yapamazsın demişti. Uyuşmuyomuşda dövme yapılırken.

Arkadaşınız acıya çok dayanıklı değilmiş belli ki. Benim hem el hem ayak bileğimde var, öyle insanı çığlıklar attırıp, acıdan öleceğim dedirten bir durum yok ortada rahat olun. :KK34:

canım k bakma kaç kilosunda 30 kilo vericeksın ? :26:
artı benimde dövmelerim var sinek ısırığı gibi bişiler oluyo sadece :KK9:

Arkadaşınız acıya çok dayanıklı değilmiş belli ki. Benim hem el hem ayak bileğimde var, öyle insanı çığlıklar attırıp, acıdan öleceğim dedirten bir durum yok ortada rahat olun. :KK34:

Şimdi yaptırabilirmiyim ben bileğime bişi ne bileyim sonsuzluk sembolü olabilir başka bişi olabilir ama bu kiloyu verdikten sonra benim bileğimde ki dövme eciş bücüş mü olacak :KK43: bide düzeltilemez mi ? kilo verdikten sonra bi bozulma olursa yani

X