Merhaba arkadaslar kolumdaki dövmemi 8ay önce yaptırdım ilk hali ni koyuyorum daha kabukluydu bu resimlerde şimdi daha ince hoş duruyor ben seviyorum ama eski sevgilimin adı yazıyor hintçe o yüzden şimdiki sevgilim istemiyor ne olursa olsun ama onun ismi yazmasın diyor haklı olarak aslında onuda sorun etmior ama onun bi çevresine girince arkadasları soruyor kolunda ne yazıyor diye birbirimize bakıyoruz zaten hemen anlıyorlar kendimi o zamn kötü hissediyorum diyor şizce nasıl kapanır ne sekili yapsam büyük bişe olmasın istiyorum zarif bişe olsun tüy yapalım dedi dövmecim siz ne dersiniz baska fikiri olan :26:
lazerle çok pahalı ya gerek yok 2000 vermeye şimdi 100 l,iraya yaptırdım bi 100daha veririrm olur biter zate giderlerim çok bu sıralar :)) ama nasıl bişe yaptırsam o konu muamma abuk subuk bişede olamsın ömürbillah kolumda olacak :kararsızım: :18:
tüyleler genelde aynı tip oluyor sanki yada bana ole geliyor bilmiyorum renkli istemıyorum canım ya siyah hep tercih edicem bide böle yeşilimsi bi renk varya onuda sevmiyorum kapkara olsun