Dövme Dövmemde F harfi ve ay resmi olmalı

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

deryafatih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
81
0
45
arkadaşlar ben dövme yaptırmak istiyorum.ama aklımdaki fikiri nasıl ve nereye uygulatacağımı bilmiyorum.kızımın adı FERAY. eşimin isminin baş harfi de F. benim dövmemde F harfi ve ay resmi olmalı. ama nasıl.gözümde canlandırıyorum olmuyor.vücudumda nerede hoş durur onu da bilmiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.

ucu ya da kenarı kıvrımlı bi F harfi, o kıvrım da hilal olur
ya da gölgeli bir dolunay olur, içinde bi tane F olur. aklıma gelenler böyle. eğer kesin kararlıysan bi dövmeciyle konuşabilirsin. onlar güzel bişeyler tasarlarlar.

eğer minik bi dövme olcaksa bileğine yaptırabilirsin bence, ayak bileğine de olur. biraz büyük olsun dersen omuz iyidir.

cevap için teşekkürler.sizlerden de fikir toplayıp öyle dövmeciye gitmeyi düşünüyorum.sırtta omuz da dövme hep bana çok seksi gelmiştir.ama işte kıroca bişey olsun istemiyorum.bu dövme işinininde bir kuralı varmı. dövmeci ben ne dersem memnun etme adına çok ii olur diyecektir.diye düşünüyorum.gölgeli dolunay çok güzel fikir.ben hep hilalde takılmışım.benim istediğim dövmenin anlamı benim için belli.dolunayın anlamı vardır muhakkak.dışarıdan gören ne düşünecektir acaba.

açıkçası pek bilgim yok bu konularda, aklıma gelenleri söyledim. güzel bişey bulursun umarım :)

bence sıkılmamak önemli çünkü bir ömür taşıyacaksın.onun için omuz arkası ya da ense olabilir diye düşünüyorum.hem görünürlük açısından da iyi olur.genelde pantalon giyiyorsan ayak bileğine yaptırmak olmaz.senin görmeyeceğin ama görünürlüğü yüksek olan bir yerde olmalı bence dövme.ayrıca f ve ay olayı hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…