Dövmeli erkekleri çekici bulur musunuz?

çok aşırı büyük ve kaba dövmelerin dışında ben dövmeyi çok severim ...erkeklere, bayanlara kısaca herkese yakıştırırım...kaydirigubbakcemile5

Benim eşimde de var çok zarif bişey amma velakiin dövmenin içinde eski sevglsnın baş harfi var
ıflit oluyom kıyamıyom lazerle sildirmesine de canı acır diye :asigim:

aynen dövmeli erkekler çok çekici oluyor.fakat göbeksiz hafif kaslı ve göbek ve kollarda kıl olmayacak.offfff offfffff

benım dovmeye cok asırı bı zaafım var.. :jeyyar: ınanılmaz cekıcı buluyorum ama tabııkı yerı ve seklı de cok onemlı.. :jeyyar:

ben de çok çekici bulurum.bizimki de meraklı şu dövme olayına du söyliyim de yaptırsın :jeyyar:
ay vazgeçtim ben göremicem nasıl olsa yaptırmasın görüşeceğimiz zaman yaptırsın :dilcikar:

minik bir dövme benimde hoşuma gidiyor bayanlarda da aynı şekilde ama vücudunu kaplayan dövmeler midemi bulandırıyor :hulya:

böğğğğ geliyo bana böğğğğ

hiç sevmiyom :)

benim eşimin sırtındada kurukafa var kıskanmıorum ama dikkat cekior aaa nasıl unuttum alyans yerine dövme yaptırdı cünkü alyansını nişanlıyken kaybetti böylece kesin çözüm bulduguna inanıyor opuyorumnanaktan

bulmam hele koca koca olanlar pis gelir ama günah olmasa evlenirken eşimle parmağımıza yüzük dövmesi yaptırmak isterdimm:asigim:

erkek arkadaşımın omzunda haç ve dirseğinde pentagram (5 köşeli yıldız) var ve inanılmaz güzel duruyor.kıskanmakta haklı millet hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…