Dövme dovme yaptircam ama ...

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
35
kizlar ben dovme yaptirmak istiyorum hatta iki senedirde dusunuyorum once kuçuk biseyle baslamaya karar verdim =) kuyruk sokumumdan yan tarafa dogru hafifçe uçuyomus gibi duran bi kelebek istiyorum ama acirmi diyede korkuyorum :S gobegimde piercing de var onuda reglimin son gunu yaptirmistim tam acidi biraz oyle çok acimadi ama tuhaf bi acisi vardi dovme nasil olur acaba diye dusunuyorum acimicagindan emin olsam gidip hemen yaptircam ama yanimda biri olsun diye arkadasimi bekliyorum =) acaba emla almami gerektircek kadar bi acisi var mi ?:1no2:

Hiçbir acı hissetmiyorsun korkma ilk dövmense ufak ve siyah renkli bişeylerle başlaman mantıklı olacaktır,regl gününe denk getirmemeye özen göster yinede. olduktan bir hafta sonrası ve olmaya bir hafta kala arada oluşan süreç gayet uygundur,şimdiden güle güle kullan :)

çok sagol canim zaten bende siyah ve ufak birsey dusunuyodum arkadasim gelicek bir iki gune artik gidip yaptircam eger o gunlere dek getirebilirsem çok memnun olurum ins da gelir =)

merhaba kızlar dövme için istanbul da olanlar benimle irtibata geçebilirsiniz benim nişanlım yapıyor 9 yıllık tecrube ve steril koşullarda...buna lütfen dikkat nereye yaptırırsanız yaptırın dikkat edin o iğne jelatininden çıkmıyorsa orayı hemen terkedin ve bunun gibi biçok şey....sağlık bu kandan geçen birçok hastalık var dikkat edin..... özelden ulaşabilirsiniz.........

benim dövmem sol kolumda, acı falan da hissetmedim.
Sadece işini iyi yapan birini bulun, boyalarını iğne ucuna dikkat edin.
onun haricinde kafanıza hiç takmayın o kadar acı hissediceğiniz bi durum yok.
Benim canım çok tatlıdır ağda bile yapamam, ama dövmenin acısını hiç hissetmedim desem yeri
cesaret kızlarrrr : )

bende yaptırmak istiyorum ya.ama acır bence mutlaka sonuçta iğne girip çıkıcak defalarca.benim korkum acıması değil alerjik reaksiyon oluşturmasından korkuyorum ben alerjik bünyeliyim zaten :KK43: öyle her dövmeciye güvenilmez yani kaliteli malzeme kullanan bulmak lazım

çok doğru bulmuyorum ben dinen zaten kabul değil ama geçici bir şey neden olmasın?

X