Dovme sildirme

cielo34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
7
5
35
Herkese merhaba arkadaslar sizinle deneyip memnun kaldigim bi islemi paylasmak istiyorum.. Cok rahatsiz ve pisman oldugum bi dovmemi sildirmeyi planlarken bi cok yerle gorustum ozellikle hijyen ve kesin sonuc icin arastirma yaparken Dr. Nezih Karaca ile tanistim dovme silme islemi uyguladi bana suan 3. Seansimi bitirdik birlikte ve fark inanilmaz sekilde belirgin hem klinik olarak hem doktor olarak ve calisan arkadaslar olarak kesinlikle gozunuz kapali gidebiliceginiz bi yer Nisantasinda klinigi ve fiyatta yardimcida oluyor gercekten isinde iyi ve guvenilir doktor bulmak cok zor bu yuzden islem yaptirmasanizda her konuda gorusmenizide tavsiye ederim ucret konusunda ucuk bi fiyat degil islemler nisantasina gore cok cok iyi drnezihkaraca@gmail.com mailinden sorularinizida yanitliyor ben oyle tanisma imkani buldum dovmesinden pisman olanlar bence sansini deneyip bi fikir alsin burdan tum klinige sevgiler umarim bu msj sizlere de ulasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…