Merhaba, ben 4. Seansıma gittim iki gün önce 5 harfli bi kelime vardı ince olan yerler tamamen silindi kalın yapılmış ve derine inilmiş yerlerin de yavaş yavaş rengi açılıyor ama doğru lazer makinasında yaptırman gerek çünkü genelde maalesef klasik lazer makineleriyle yapıp daha derin izler bırakıyorlar ismini söylerim sana makinanın gittiğimde. Dediğim gibi tamamen giden hiç iz kalmayan yerler de var, ama bu gidişle silinecek gibi duruyor. En azından az iz kalıcak kalırsa ve üzerine daha Anlamlı bir şey yaptırdığında görünmeyecek :) tamamen de silinebilir bakalım. Gelişmeleri aktarırım silindikçe canımMerhaba, merak ettim seni, nasil gidiyor dovme sildirme seanslarin? Ben de dusunuyorum sildirmeye, biraz daha bilgi verirsen burdan cok sevinirim.
Merhaba, ben 4. Seansıma gittim iki gün önce 5 harfli bi kelime vardı ince olan yerler tamamen silindi kalın yapılmış ve derine inilmiş yerlerin de yavaş yavaş rengi açılıyor ama doğru lazer makinasında yaptırman gerek çünkü genelde maalesef klasik lazer makineleriyle yapıp daha derin izler bırakıyorlar ismini söylerim sana makinanın gittiğimde. Dediğim gibi tamamen giden hiç iz kalmayan yerler de var, ama bu gidişle silinecek gibi duruyor. En azından az iz kalıcak kalırsa ve üzerine daha Anlamlı bir şey yaptırdığında görünmeyecek :) tamamen de silinebilir bakalım. Gelişmeleri aktarırım silindikçe canım
Acılı bi işlem olduğunu da belirtiyim canım. Uyuşturup yapılsa yine acılı ama daha iyiKonunu takip edicem canim, yanitin icin tesekkurler. Benimki 21 harf, baya uzun yani, omuzumun ic tarafindan,dirsegime kadar.
Offff....yaparken aci,sildirirken aci. Tek seferde sildirme imkani yok mu acaba ?Acılı bi işlem olduğunu da belirtiyim canım. Uyuşturup yapılsa yine acılı ama daha iyi
Ben çok araştırdım çok kurtulmak istediğim için. Dermatologlar onu derinizden kazıyabiliyormuş. Yani evet o Bölgeyi kesiyorlarmış. Yaygın yöntem olmamakla beraber sonrasında da mikrop enfeksiyon oranı yüksek. Ama iz kalsa bile estetikle yok edilebilirmiş... Keşke yaptırmasaydık canım ya acı içindeyim...Offff....yaparken aci,sildirirken aci. Tek seferde sildirme imkani yok mu acaba ?
Seni cok iyi anliyorum canim ama yaptik bir kere... 5 harfi kac seansta sildiriyorlar? Dusunsene benimki 21Ben çok araştırdım çok kurtulmak istediğim için. Dermatologlar onu derinizden kazıyabiliyormuş. Yani evet o Bölgeyi kesiyorlarmış. Yaygın yöntem olmamakla beraber sonrasında da mikrop enfeksiyon oranı yüksek. Ama iz kalsa bile estetikle yok edilebilirmiş... Keşke yaptırmasaydık canım ya acı içindeyim...
paylaşımın beni çok rahatlattı canım sağol.Ben bir halt edip eski sevgilimin adını sırtıma dövme yaptırdım.Şimdi ayrıldık ve ne sevgilimi nede sırtımdaki kahrolası dövmeyi ailem bilmiyor.Yazın denize havuza beraber girmek imkansız,hep bir bahane uyduruyorum ayrı zamanda giriyorum.Dövme yaptırıp pişman olanlar için tecrübemi paylaşmak istedim. Ben dövmemi sildirmek için lazer yöntemine başvurdum. Her ay düzenli gidiyorum silinmeye başladı; işlem şöyle oluyor: lazer pigmentleri parçalıyor, deri emip yok ediyor. Siyah gibi koyu renkli olanlar daha kolay silinebiliyor. Umarım sizi aydınlatmışımdır henüz 3. Seansımdayım uzayacak gibi duruyor tamamen silindiğinde iz kalıp kalmadığını sizinle paylaşırım Hoşçakalın :)
doa kimya sitesinden %50 lik tca al arkadaşım.kimyasal peeling de kullanılıyor.fiyatı 35 civarında.kullanan çok insan var.evde kendin silebilirsin.nette bir araştır istersen..paylaşımın beni çok rahatlattı canım sağol.Ben bir halt edip eski sevgilimin adını sırtıma dövme yaptırdım.Şimdi ayrıldık ve ne sevgilimi nede sırtımdaki kahrolası dövmeyi ailem bilmiyor.Yazın denize havuza beraber girmek imkansız,hep bir bahane uyduruyorum ayrı zamanda giriyorum.
Şimdi ameliyat olacağım ve o sırada giyinip soyunurken annem kesin görecek,acilen sildirmem lazım bu dövmeyi.
Benimkide siyath beyaz, kolay siliniyor demişsin.Ama tabii ondada silen kişinin ve cihazın iyi olması lazım.
Eğer istanbuldaysa gittiğin yer benimle paylaşır mısın,dövmeni nerede sildiriyorsun..
Şimdiden sağol.
doa kimya sitesinden %50 lik tca al arkadaşım.kimyasal peeling de kullanılıyor.fiyatı 35 civarında.kullanan çok insan var.evde kendin silebilirsin.nette bir araştır istersen..
merhaba dövmenizi nerede sildiriyorsunuz benim de eşim sildirmek istiyor iyi bir dövme sildirme yeri arayışındayızDövme yaptırıp pişman olanlar için tecrübemi paylaşmak istedim. Ben dövmemi sildirmek için lazer yöntemine başvurdum. Her ay düzenli gidiyorum silinmeye başladı; işlem şöyle oluyor: lazer pigmentleri parçalıyor, deri emip yok ediyor. Siyah gibi koyu renkli olanlar daha kolay silinebiliyor. Umarım sizi aydınlatmışımdır henüz 3. Seansımdayım uzayacak gibi duruyor tamamen silindiğinde iz kalıp kalmadığını sizinle paylaşırım Hoşçakalın :)
Vera lazer Polikliniği izmitmerhaba dövmenizi nerede sildiriyorsunuz benim de eşim sildirmek istiyor iyi bir dövme sildirme yeri arayışındayız
doa kimya sitesinden %50 lik tca al arkadaşım.kimyasal peeling de kullanılıyor.fiyatı 35 civarında.kullanan çok insan var.evde kendin silebilirsin.nette bir araştır istersen..
Merhaba,Dövme yaptırıp pişman olanlar için tecrübemi paylaşmak istedim. Ben dövmemi sildirmek için lazer yöntemine başvurdum. Her ay düzenli gidiyorum silinmeye başladı; işlem şöyle oluyor: lazer pigmentleri parçalıyor, deri emip yok ediyor. Siyah gibi koyu renkli olanlar daha kolay silinebiliyor. Umarım sizi aydınlatmışımdır henüz 3. Seansımdayım uzayacak gibi duruyor tamamen silindiğinde iz kalıp kalmadığını sizinle paylaşırım Hoşçakalın :)