Dövme Dövme Sildirme

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

crazy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
622
3
ben iki yıl önce kalıcı kaş makyajı yaptırmıştım ama bayan saçlarım sarı olduğu halde bana kapkara bir kaş yaptı birkaç hafta geçti açılsın diye malesef açılmadı tekrar gittim bu sefer rengini açtı ama gelgelim ki 5 yıl kalıcı olduğunu söylediği kaş 2 yılda pembeleşti şimdi gören soruyor bana kaşların niye pembe niye kırmızı diye pembe kaş olurmu arkadaşlar yaa ne renk kullandıysa kadın iki yılda pembeleşti kaş keşke yaptırmasaydım çok hassasımdır o kadar çok araştırdım ki bu işi çok iyi bildiğine inandığım sözde japonyalarda eğitim almış bir kadın fiyatı iki yıl önce 500.00 di ve o kadar para verdim iyi diye seçtiğim güvendiğim yer gayet fos çıktı kızlar ayrıca sitesindeki resimlere de inanmıyorum çünkü bizzat yaptıran biri olarak benim gözümde inandırıcılığını kaybetti eğer kaş için düşünürseniz kıl ektirin yapan merkezler var

Son düzenleyen: Moderatör:
Mersinde kaş ekimi yapan bi yer varmı ki ya bende kalıcı makyaj düşünüyorum ama hem şikayetlerden hem doğal durmamasından ötürü vazgeçtim kaş ekimi yapan bi yer bulsam yaptırcam bende benim kaşlar seyrek kalemle de yapay duruyo hemde kalkık durması için yaptırmam lazım ...

cnm var ben bılıyorum ve cok guzel yapıyolar sanırım benım gıttıgım kuafor hatta gayet guzel bı guzellık merkezı ozelden yazım sana

Teşekkür ederim canım yardımcı oldugun için ama adresi biraz daha açıklayıcı yazsan göçün karşısı neresi oluyo tam olarak opuyorumnanaktan

kızlar kesinlikle kaş ekimi yaptırın kalıcı makyaj yaptırmayın çünkü tamamen uyduruk bi olay birbuçuk sene oldu yaptıralı sözde beş yıl garantiliydi biraz kaşlarım var inanın hiç kaşım olmasa resmen kırmızı kaşlarla gezicem kendi kaşlarım biraz kamufle ediyor ama ona rağmen herkes soruyor kaşlarına noldu diye bende kaş ekimi yaptırıcam istanbulda ekim yapan yerler var ama iyi araştırın lütfen benim düştüğüm duruma düşmeyin o kadına da verdiğim parayı helal etmiyorum kadını uzman sandık ama olmaz olsun böyle uzman meğer işten anlamayan biriymiş birde çıkmış piyasaya kaş yapmaya

kızlar sakın dövme yaptırmayın cok yapay ve sonucu cok vahım oluyor kaş ektirmiş ve ektirmeden önce cok araştırmış biri olarak sıze bilgi vermek istiyorum ılk önce kendımden bahsedeyım kaslarımın şeklı cok bozuktu cadır gıbıydı ve co kısaydı kı kası dökulenler kas küsmesi sonucu kasları gelmeyenler dövme izi kalanlar falan gelıyordu oraya ben gıttıgımde hoca bana senın kasın var ben problemlı olanlara ekıyorum demıstı kı parama bakarım da dıyebılırdı yanı ve hocayı kasımın seklını degıstırme konusunda cok zor ıkna ettım netıcede kaşımın şeklı tamaen degıstı suan kasında problem olmayıp estetık amaclı kaş seklı tamamen degısen ben varım dıyebılırım cunku sıtede sadece benım fotografım var ve cevreden gelen tepkılerden de bahsedersem benı önce tanıyanlardan cok olumlu tepkıler var sonra tanıyanlarda okadar dogal duruyorkı ınanmıyorlar bu konuda hıc suphenız olmasın fotoda gorundugunden daha dogal duruyor tek sıkıntı hafta 1 kez kısaltmak (sıtede en ustde benım foto var bakın sarı saclı bayan ) bırde teknık olarak aman aman fue den baska bır yontem denemeyın rezıl olur cıkarsınız doktorum hakkında bılgı verım hos kendısının burda yazdıgımdan haberıde yok ınanın tek nıyetım benım gıbı cok mutlu olun hocanın ısmı yukarıda gecmıs ama kendısı kalp cerrahı degıl bu konuda uzmanlasmıs maddı kaygısı gercekten yok zaten ısı basından askın dr.atılla kaya grın bakın fotolardan anlayacaksınz benı ısteyene fotomuda yollayabılırım hoscakalın kardesler

Kaşın tamamını dövme yaptırınca gerçekten çok yapay duruyor ancak arkadaşım kaşındaki boşluğu gölge siyahıyla doldurttu. Şimdi hiç anlaşılmıyor ama minicik 2 boşluktu.

arkadaşlar ben bu yazıyı görünce gerçekten meslekaş olarak üzüldüm.Nezahat Yanmaz hanımefendi kalıcı makyaj işinde çok iyi bir sanatkar olup ve bu mesleğimize yüzlerce uzman yetiştirmiş biridir.Benim gibi bi çok meslektaşımda onu örnek almıştır.Malesef mesleğinde iyi olan insanlar bi takım karalamalarla yıpratılmaya çalışılıyor.bu onları olumsuz olarak etkilediğini sanmıyorum.Bunları yazmamın nedeni yapı olarak haksızlığı kabul etmiyişim.bu insan hem sanatı hem yüreği çok güzel.Yıllarını bu mesleğe adamış biri.üzüldüm....o bunları hakeden biri değil...

Yazan arkadaş yalan söylüyor değil ya ! ben çok duydum böyle şikayet edipte gideni tekrar haklıymış diyeni .... Arkadaş mağduriyetini bize belirtiyor. Çok geçmiş olsun banada kaş dövmesi çok yapay geliyor....

biz halk olarak fazla önyargılıyız. Onu belirtmek istedim.Emin olmadığım bi konuda da yorum yapmam bilmenizi istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…