Dövme Dövme modelleri

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.019
30.377
60
dövme modelleri en güzel tarz dövme modelleri en iyi dövmeciler

Son düzenleyen: Moderatör:
bikaç dene de ben ekliyem :)
Ben bu ilk eklediğimi çok beğenmiştim ve aylarca bu modeli aradım durdum..
bulamadım malesef başka bişi yaptırdım bende belime..

veee son olarak benim belimdeki dövmeee :)))

senin yaptırdığında fena değil aslında belde çokk seksi duruyor:jeyyar:bende isterdim ama çokk büyükk o kadarı yaa ben evlendiğimde falan bileğimin iç kısmına yaptırmayı istiyorum yaa bu arada seninkinin üzerindeki modelde hoş durmuş

bende belime yaptırmak istiyorum çok geniş olmayan zarif ve güzel bişey arıyorum bulamadım henüz ayrıca koluma yada omuza istiyorum karar veremedim omuuzamı kolamı yaptırsam diye sürekli göreceğim yer olsun istiyorum ama pişman olurmuyum diye korkuyorumda

kızlar benimde tribal dovmeler cok hosuma gidiyor ....sırtımın sag ust bolumune yaptrmayı dusunuyorum ...ya kendi cizdigimi yaptrcam ya da da bunlardan birisini tabiki kucuk halini ....burada buyuk duruyorlar...=)

tek bir tanesini beğendim o da 6. resim."life goes on" çok estetik ve kibar görünüo o.geriye kalan bana göre iğrenç.hele o ayaktaki dövme.ayak var,bi de ayak var kardeşim.o ne öyle?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…