Dövme Dövme kapatıcı kremler kullanan varmı?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
11
36
arkadaşlar yardım! psikolojimi alt üst eden ve kendilerinden nefret ettiğim dövmelerim var :KK43:
laser araştırdım memnun kalmayanların sayısı daha fazla.. en azından kapatmayı düşünüyor ve araştırırken nette ''igia instant'' adında krem buldum.. tanıtımda çok iddalı.. suya bile dayanıklı olduğunu söylüyor.. ben suyundan geçtim normal zamanlarda kapatsa nasıl dua edeceğim :KK43:(
kullanan varmı? kapatınca yapmacıkmı duruyor orginalmi? lütfen yardım.. :KK43:

26 temmuzda laser tedavisine başlıyorum.. çok araştırdım çok iyi sonuç alanları duydum..
kurtuluyorum sonunda :))
teşekkürler kızlar...

bir arada true cover vardı ama bir işe yaramıyrdu hatta şikayetimvar.com da bizzat kendim okdugum bir şikayet vardı hanımın biri düüğün öncesi heyecanla ürünü almş ama kapatamamş vede erimiş birşeyler olmuş- tam hatrlamyrm amabu bir karalama kampanyasıda olabilir- pek inanmıyrm silineceklerine dövmecilerde silinir diyor ama emin değilim ama denemek lazım sikkayet varmı ok ürün hakkında netten araştır istersen önce yardımcı olur:KK43:

benimde nefret ettiğim iki dövmem var amatör yaptı çok çirkin yamuk yumuk bişey sildirmek itiyorum.
sildiren arkadaşlar çok maliyetli bi işlemmiydi tamamiyle çıktımı bide çok acıdımı lütfen yardımcı oluneyvahedigeldismile

bazen kollarımı kesip atasım geliyo gördümmü sinirim oynuyo amerikalı kamyon şoförü gibi kollarıma yaptırdm bide kötükedihüso
yaptırdıktan sonra memnun kalırsanız lütfen buraya yazın senağlama

aynen ya benimde kollarımd ve anneyim hiç hoşnut değilim..
ankaradasın sanırım? benim gideceğim yerde ankara gop ta henüz 1 ay daha var
ama yaptıranları gördüm çok güzel sonuç alınmış umudum var inanıyorum kurtulcağıma :)
işlemden sonra yazarım buraya memnun kalırsamda adresle birlikte :)
ki inşallah kalırım :KK43:

inş memnun kalırsın bende o gazla bi çırpıda yaptırıveririmkaydirigubbakcemile3

kızlar boşuna krem falan almayın ben aldım denedim ama kapadı yine de belki bi ihtimal deyip nişanımda dnedik kuaförümle fndoten yardımıyla ama hep eridi ve sürekli bulaştı heryere ve ten farkı çok kötü belli oluyordu...
şimdi lazere başladım düğünüme kadar çıkarmaya alışıyoruz ancak çok canı acıtıyor lazerde dayanmak lazım şimdlik ilk seyansımı yaptırdık ancak çok da maliyetli oluyor :KK47:

ben de uzun süredir kolumdaki dövmeden kurtulmak istiyordum ve internette araştırma yapıyordum. lazer pahalı ve iz kaldığını söylüyorlar hep. bir süredir kadınlar kulübünden bu konuyu araştırıyordum ve tca peelingi burdan öğrendim. gittigidiyor'dan yüzde 30 tca kimyasal peeling aldım (69 tl). bugün dövmemi sabunlar yıkadım, havlu kağıtla kuruladım. tca peelingin içinden çıkan eldivenleri takıp, yine içinden çıkan pamukla hızlıca dövmemin üzerine sürdüm. 5 dakika tuttum ve sadece bol su ile yıkadım. kagıt havlu ile kuruladım ve bepanten krem sürdüm. sürünce ve sonrasında bi on dakika baya yandı kolum. uygulamanın üzerinden yaklaşık on saat geçti ama hala ara ara yanıyor. görünüşünde bir değişiklik yok gibi ama sanki çok hafif kızarmış. bepanten kremi gerekli gördükçe sürdüm (yani şu ana kadar 2 kere), yani dövmenin üzerindeki krem emilince yenisini sürmek yeterli geldi. dövmenin üzerine tca sürmeden son kez resmini çektim ki, daha sonra oluşucak farkı karşılaştırabiliyim. resmi koyamıyorum şimdi, sanırım yeni üyeyim diye =)

ben de uzun süredir kolumdaki dövmeden kurtulmak istiyordum ve internette araştırma yapıyordum. lazer pahalı ve iz kaldığını söylüyorlar hep. bir süredir kadınlar kulübünden bu konuyu araştırıyordum ve tca peelingi burdan öğrendim. gittigidiyor'dan yüzde 30 tca kimyasal peeling aldım (69 tl). bugün dövmemi sabunlar yıkadım, havlu kağıtla kuruladım. tca peelingin içinden çıkan eldivenleri takıp, yine içinden çıkan pamukla hızlıca dövmemin üzerine sürdüm. 5 dakika tuttum ve sadece bol su ile yıkadım. kagıt havlu ile kuruladım ve bepanten krem sürdüm. sürünce ve sonrasında bi on dakika baya yandı kolum. uygulamanın üzerinden yaklaşık on saat geçti ama hala ara ara yanıyor. görünüşünde bir değişiklik yok gibi ama sanki çok hafif kızarmış. bepanten kremi gerekli gördükçe sürdüm (yani şu ana kadar 2 kere), yani dövmenin üzerindeki krem emilince yenisini sürmek yeterli geldi. dövmenin üzerine tca sürmeden son kez resmini çektim ki, daha sonra oluşucak farkı karşılaştırabiliyim. resmi koyamıyorum şimdi, sanırım yeni üyeyim diye =)

Canım nasıl oldu ? durumlar nedir? tca peeling işe yaradımı ? lütfen bizide bilgilendir kurtulalım :KK14:

offf ergenlik dönemi ne kötü bi dönemdir yaa..ben de yaptırdımm.iş başvuruları yapıyorum bi yandan da düşünüyorum işe girsem ne giyerim naparım diye.her ortamda dövme olmuyo saklamak zorunda kalıyorum bazen.çok zor yaaaa..bulalım araştıralım paylaşalım şundan kurtulma yollarını arkadaşlar yaa

evet arkadaşlar malesef benimde 2 kolumda sırtımda ve belimde dövmelerim var,o lanet ergenlik döneminde yaptırdım bende ve şuan öylesine pişmanım ki resmen psikolojim bozuldu..kasımda düğünüm var ve ben 2 aydır lazer yaptırıyorum ama hala bir değişiklik yok.lazer yaptıran arkadaşlar kaç seansta sonuç aldınız yada sonuç alabildiniz mi lütfen bana cvp yazın.

kızlar dövme sildiren ve başarılı olan varsa lütfen yardım edin. Benim araştırma ile bulduğum yerler

op dr taner bahar
op dr ferruh bingül - FB Estetik
op dr mustafa ali aydoğdu - Libra
op dr orhan murat özdemir - Artplast

Bunlardan birine dövme sildirip memnun kalan var mı?maliyetinden de geçtim iz kalmasın yeter.sizin doktor önerilerinizide beklerim. Acill:KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
X