• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri dove ve kremi

darkolive

eski obez, şimdi lopez :)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
6.913
5
156
41
İzmir
kızlar ben hiç saçımın yağlandığını bilmem böyle bir sorunum olmadı hiç sürekli elidorun turuncu olanını kullanıyordum saç kremiyle birlkte bitince bu sefer dove alayım dedim daha sütlü ucundaki yıpranmaları onarsın diye eflatun rengi boyalı saçlar için olanı aldım 1günde yağlanıyor saçlarım böyle bir sorun yaşayan varmı ?

dove'un hiç bi ürünün beğenmiyorum ben zaten
sabunu da sivilce yapıo
şampuanı da kötü

dove saçta yağlanma yapııyo ccnm
benim saçım zaten yağlıdır
gün aşırı yıknırım
dove aldım bigün--almaz olaydım--
sabah yıkardım akşama yağlanırdı
ama yumuşacık yapıyodu saçmı

Dove'un sampuanını ve saç kremini kullanıyorum çook uzun zamandır. Saçlarım 2 günde yağlanıyor, sinir oluyorum bilmiyorumkismile Şampuanımı yakın zamanda değiştirmiştim, kreminide derhal bırakıyorum :mymeka:

ben maskesini aldım dün acil ihtiyacım vardı maskeye ama henüz denemedim bugün denicm inş iidir...

maske beklediğimden de iyi çıktı...maşadan yıpranmış saçlarıma iyi geldi....:icecream:
ama maalesef şampuanları için aynı şeyleri söyleyemicm kremleri de çok çok iyi sayılmaz ama maskesi güzelmiş gerçekten...delikafadulden

dört gözle bitmesini bekliyorum o kadar para verdim kaydirigubbakcemile3
hemen elidora geri dönücem ne değiştirirsin ki ben kaşındım :mymeka:

saç maskesii mmmm deneyelim deneyen arkadaşım senin saçların normal mi yağlımı kurumu nasıl

Benim saçlarım kuru ve kabarır genelde kolay şekil almaz...
Ona rağmen her sabah duş alırım, nadiren gün aşırı yıkanırım...

Dove'un Teraphy serisini kullanmadan önce, pahalı eczane markaları ve bazı bitkisel şampuanları denedim, hiçbirinden dilediğim sonucu alamadım.
Dove'da açıkçası pek ümidim yoktu ama arkadaş tavsiyesiyle aldım çok memnun kaldım.

Lacivert renkli serisini kullanıyorum. Bugün 2. şişemi aldım ve kremini de aldım, artık ikisini beraber kullanacağım.

Back