Bölgesel İncelme Dove sıklaştırıcı kullanıpta yararını görenler

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
Kızlar ben dove sıklaştırıcı aldım ama düzenli kullanmadım.ara sıra kullandım.yararını göremedim...peki siz yararını gördünüz mü??

bende dowe sıkılaştırrıcı kullandım.düzenli kullanırsan faydası oluyor.
şuanda fındıkyağı kullanıyorum.gece yatarken göbeğime sürüyorum.üzerinede bel korsesi takıyorum.sabah kalktığımda göbeğim gerilmiş gibi oluyor.zemuszemusfaydası olacak inşallah.

bende bu günden sonra dove sıkılaştırıcıyı düzenli kullanmaya başladım..bakalım faydası olucakmı....

Bi aralarda yosun yağı kullanmıştım.ama yararı olmadı...

dove bende kullandım , şuan gerçi elimde nivea Q10 olandan var , düzenli kullanıldığında ama şu var sürerken ne kadar masaj yapar gibi sürersen o kadar iyi geliyor .
dove da çok güzeldi .

ama hepsinden önemlisi kızlar bunlar tek başlarına değil sporla birlikte en azıdan yürüyüşle faydalı oluyo , çok pahalı kremlerde kullandım ama inanın farkı yok o yüzden bunları kullanabilirsiniz ve spor yapın bol bol ..

serenay 30, fındıkyağını göbeğime sürüyorum demişsin. Gercekten bir etksini gördün mü? Bende kullanıyorum ama bel korsesi takmadan sadece akşamları sürüp yatıyorum. Daha 2 akşam oldu. Gercekten sonuc aldın mı merak ettim.

serenay 30, fındıkyağını göbeğime sürüyorum demişsin. Gercekten bir etksini gördün mü? Bende kullanıyorum ama bel korsesi takmadan sadece akşamları sürüp yatıyorum. Daha 2 akşam oldu. Gercekten sonuc aldın mı merak ettim.

canım ben kullanmaya yeni başladım.1 hafta öncesi falan.3 gece düzenli olarak sürdüm.sonra 1 gün sürdüm,2 gün sürmedim falan.düzenli kullanmadım yani.çok az kaldı.bulunduğum yerde aktarda yok.gidersem alıcam mutlaka.
fakat geçen yaz yürüyüşe çıkarken sürüyordum.üzerine streç film sarıyordum ,faydasını gördüm.çatlaklarımda bile değişiklik olmuştu.

X