Doum sonras adet dzensizlii

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
358
bayanlar,
doğumdan sonra ben hemen adet olanlardanım.
doğum yapalı neredeyse 4 ay olucak.
2 kere adet oldum.
2 kere de ara kanamam oldu :bbo:

adet olmaya başlayanlar,
acaba adetiniz hamilelik öncesi döngüde mi gerçekleşiyor.
yine aynı düzende mi oluyor?

bir de düzensizlik olması normal mi?
yani adet olmaya bşaladım diye her ay illa olru muyum?
yoksa acaba gecikince her ay aklıma ilk gelen sey hamilelik mi olsun -tatlicadiarzu-

doğum yatım 2 ay sonra adet oldum.ikinci adetimde geçikti.herkes normal diyo .6 aya kadar düzensizlikler normalmiş.bakalım şu an benimde düzensiz. bakalım ne zaman düzelecek...ihşallah düzelirde bizde rahat ederiz. ne böyle hergün hamilelik stresi sarcak bizidelikafadulden

hep bu aralık annelerinin yüzünden zaten
bi daha hamilelik geyiği yapana cidden kızıcam ben :kızgın:

ilk zamanlar düzensizlik olabiliyormuş, ben 6 ay sonra olmaya başladım
2. adetim tam 15 gün gecikti, geçen ay da 1 hafta gecikti
emzirdiğimiz için hormonlar etkileniyor, gecikmeler yaşanıyor, normal yani
ama dikkat etmekte de fayda var tabi:))

canım benim çok normal hormonlarımız sürekli (kolbastı) :roflol: :roflol: :roflol:oynadığı kaydirigubbakcemile2için
böyle geçikmeler olabilir birde bu adet işi bünyeden bünyeye değişebilir.Şeniz :1hug:

dogumdan sonra bir kere adet oldum6. ayda. 33 gun gecti tekrar adet olmadım ve emzirmiyorum.. korksam mı acaba?

sizleri okuyunca içim biraz rahatladı.bebeğim altı aylık gecen ay adet gördüm ama bu ay 3 gün gecikti çok sıkıntı ediyorum kendime dr. gitmeyi düşünüyorum acaba sizlerde sancı oldumu hafif sancılarım var.

sizleri okuyunca içim biraz rahatladı.bebeğim altı aylık gecen ay adet gördüm ama bu ay 3 gün gecikti çok sıkıntı ediyorum kendime dr. gitmeyi düşünüyorum acaba sizlerde sancı oldumu hafif sancılarım var.

valla al benden de o kadar,
doğum sorası 3 kez adet oldum ve tam 28. günlerinde hep regl oluyordum, bu sefer 2 gün geçti hala olmadığım için çok sıkıntılıyım, tüm adet belirtilerim var (şişlik, gerginlik, baş ağrısı) ama adetten tık yok...
inşallah bir an önce regl olurumda rahatlarım, düzensizlikler olabiliyormuş emzirdiğimiz için, ama 3 kez tam gününde gelen şey bu sefer yok :50:

valla al benden de o kadar,
doğum sorası 3 kez adet oldum ve tam 28. günlerinde hep regl oluyordum, bu sefer 2 gün geçti hala olmadığım için çok sıkıntılıyım, tüm adet belirtilerim var (şişlik, gerginlik, baş ağrısı) ama adetten tık yok...
inşallah bir an önce regl olurumda rahatlarım, düzensizlikler olabiliyormuş emzirdiğimiz için, ama 3 kez tam gününde gelen şey bu sefer yok :50:

canım dr. gittim ben test yaptırdım gebelik yok dr. 10 gün sonrada olursun 1 ay sonrada olursun dedi çoooook şükür 15 gün sonra adet gördüm çok sevindim için rahatlasın bence dr. git istersen.

selam kkızlae ben yeni katıldım ben kızım 4,5 aylıkken adet oldum diğer ay 3 gün gecikti ama buay daha olmadım 26 şubaTTA OLMAM GEREKİYORDU HAMİLE OLABİLİR MİYİM ACABA BAŞINA BÖYLE GELEN VAR MI

Bende 3,5 aylıkken oldum 3 ay düzenli geldi, bu ay bir hafta gecikti, hala da ses yok.. Kendim kit alıp kontrol ettim, temiz. Yeni öğrendim evet, olabiliyormuş bu düzensizlikler, yoğunlukla da emzirenlerde..

ya kızlar mağdurum da mağdurum :) 3 aylık bebeğim var. ilk ay adet oldum hemen. şimdi 2. olmam lazım 3 gün geçti ya hamileysem çok korkuyorum. bide acayip bi uyku hali var. bahardan mı yoksa hamilemiyim. ayy valla çok korkuyorum. bi yardımedin lütfeenn

ya kızlar siz 3 gün 5 gün gecikmekten bahsediyosunuz. benim halim vahim o zaman :53:
9 ay önce doğum yaptım ilk adetimi kızım 5 aylıkken oldum. birdaha olmadım tam 4 ay geçti... :58:
test yapıyorum hamile değilim. acaba menepozamı girdim :44:
lütfen yardım edin bu kadar gecikme neden olabilir?

sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatladım..ben oğlum 3 aylıkken olmuştum..sonraki aylarda aynı gün adet oldum 2 sefer ama bu ay gecikti..fena korkuyorum hamile kalıcam diye..inşallah emzirmekten kaynaklanan düzensizliktir..umarım..

merhaba, herkes dogum sonrasi adet gorememeden bahsetmis, benim durumum biraz daha farkli.
Dogumdan sonra tam 40 gun kanamam oldu.Sonraki 2 gun belli belirsiz bir temizlikten sonra hemen adet kanamasi oldu.Hamilelik oncesinde oldugu gibi 1 hafta surdu.Simdi bu adetim biteli 10 gun olmusken 2 gundur yine kanama goruyorum. Daha once cok olmasa da adet gunlerine yakin hafif bir agri hissederdim.Simdi hicbir agri hissetmiyorum fakat boyle sik kanamalar daha once hic olmazdi.Acaba tehlikeli bir durum mudur bu?Boyle bir durumla karsilasaniniz var mi?

ben ne yapayım kızlar???şuan kızım 11 aylık ve 40 ım çıktıktan sonra hiç regl olmadım:50: ama dr umu arayı soruyorum söktürücü kullanayımmı diye hayır çok normal diyor.ama göbeğim davul gibi.eski kiloma döndüğüm halde yüzüklerim ve ayakkabılarım sıkıyor.bu arada 3.bebeğim yani ilk bebeğim değil ..diğer çocuklarımda 1.de 7 aylıkken ,2.de 10 aylıkkne görmüstüm ama sonrasında da düzenli değildi.yani 1 ay 2 ay bile atladığı oluyordu.telaşlanmayın ama emzirmeye de sakın güvenmeyin.3 bebeğime kzım 15 aylıkn emziriken hamiş kaldım korunmamıza rağmen.o ay da lekelenme yaşadım üstelik o nednele test fln da yapmadım emzirmeden kaynaklandığını üdşündüm.öğrendiğimde 7 haftalık olmuştu bile:52:

arkadaslar merhaba,

bnde (sezeryan) dogum yapalı 8,5 ay oldu. ancak henuz hiç adet gormedim.
1 hafta önce dr gittim herseyin normal oldugunu ve bu sürenin 1 yıla kadar normal oldugunu söyledi.
ama tabiki ben halen üzülüyorum olamadıgım için.

ya kızlar siz 3 gün 5 gün gecikmekten bahsediyosunuz. benim halim vahim o zaman :53:
9 ay önce doğum yaptım ilk adetimi kızım 5 aylıkken oldum. birdaha olmadım tam 4 ay geçti... :58:
test yapıyorum hamile değilim. acaba menepozamı girdim :44:
lütfen yardım edin bu kadar gecikme neden olabilir?

acaba ne kadar sonra oldun .bende aynı durumdayım bi adet oldum dogumdan sonra .2 ay geçti hala olmadım testte negatif çıktı..dr ra gittinizmi çook gec biş sor ama merak ettim.

merhaba hanımlar 9. ayını bitirmiş bir bebeğim var ve hala emziriyorum adetim geçen ayın 13 ünde geldi yani anlayacağınız 4 gün gecikti normal mi anormal mi anlamadım! birde bazı bitkiler adet düzensizliğini gideriyormuş bir bilginiz var mı

Back