canim ben hap kullandim ama yinede hamile kaldim. gerci iyiki de suan hamile kalmisim diyorum... benim öyle herhangi bir belirtim yoktu ama sanki gögüslerim sikinca agriyor gibi olurdu ama cok nadir. e normalde son kutuyu bitirdikten itibaren 7 gün ara veriyorsun ve 8.günü diger jkutuya basliyorsun. fakat o 7 günlük arada benim adet görmem gerekirken olmadim. 10 gün gecti ama hala olmamistim. sonra bi idrar testi aldim ve ögrendim ki hamileyimzemuszemus
yani hamile kalınması durumunda o arada regl olmuyorsun ben bunu merak ediyordum canım çok teşekkür ederim cevabın için
bi sorun daha olucak sen hangi hapla hamile kaldın ve hani unutma geciktirme gibi bi sorun olduğu için mi hamile kaldın yoksa herşeyi düzenli uygularken mi?
yani hamile kalınması durumunda o arada regl olmuyorsun ben bunu merak ediyordum canım çok teşekkür ederim cevabın için
bi sorun daha olucak sen hangi hapla hamile kaldın ve hani unutma geciktirme gibi bi sorun olduğu için mi hamile kaldın yoksa herşeyi düzenli uygularken mi?
evet canim o arada adet görmüyorsan cok cok büyük ihtimalle hamilesin canim buarada ben minisiston diye bi hap kullndim. sanirim bu hap türkiyede yok... ben almanyada oldugum icin burdan aldim. ya aslinda düzenli iciyordum ama hadi birgün icmeyi unuttum diyelim ama diger gün iki hapi birden kullniyordum. ama bu 1 kez oldu ama yinede hergün düzenli kullniyordum.
bnde cok düzenli kullandım ama gögüzlerm cok feci acıyo 2 hap kaldı acaba adet olcm die mi bide bn bu ay ilk kez kulandım kist var dei cok akıntım var 3 gündür de insallh hamileyimdir 15 ay ugrastım olmadı haplada hamile kalırsam .. :)