‼️ EVİNİZİ TEMİZ SANIYORSANIZ BU TESTİ MUTLAKA GÖRMELİSİNİZ! ‼️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TemizlikTest

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
3
0
1
21
🛑 Yeni yıkanmış halınız, koltuğunuz, yatağınız gerçekten temiz mi?
Peki ya süpürgeniz gerçekte ne kadar etkili? Şimdi bunu yerinde ve gözlerinizin önünde kanıtlıyoruz!

📍 Sadece İstanbul’da! Ücretsiz ev temizliği testiyle evinize geliyoruz ve size piyasadaki tüm süpürgelerden farklı bir teknolojiyle çalışan temizlik robotumuzu tanıtıyoruz.

✅ Evinizde yaptığımız temizlik testiyle, hava da uçuşan ve gözle göremediğiniz tozları size yerinde kanıtlıyoruz! Geleneksel süpürgeler bu tozları sadece havaya karıştırırken, temizlik robotumuz onları tamamen hapsederek sağlıklı ve temiz bir ortam sağlar.
✅ Kendi süpürgenizle temizlediğiniz halde çıkan sonuç sizi şaşırtacak!
✅ Temiz sandığınız yüzeylerden çıkan gizli kirleri gözlerinizle görün!
✅ Geleneksel süpürgeler yalnızca yüzeydeki tozu toplar, ancak derinlemesine temizlik yapamaz.
✅ Özel filtre sistemi sayesinde havadaki tozları hapseder, tertemiz bir hava solumanıza yardımcı olur!
✅ Bu robot sadece süpürmez, aynı zamanda havayı da temizler!
✅ Çocukların burun kılları, 12 yaşına kadar tam gelişimini tamamlamaz! Bu yüzden havadaki toz, polen ve mikroskobik partiküllerden en çok onlar etkilenir.
✅ Görünmeyen tozlar alerji, solunum problemleri ve hassas bünyelerde ciddi rahatsızlıklara yol açabilir. Geleneksel süpürgeler bu tozları havaya kaldırırken, temizlik robotumuz onları yok eder ve havayı temizler!
✅ Özellikle çocuklu aileler için büyük bir fark yaratıyoruz! Havadaki görünmez kirleri ortadan kaldırarak daha sağlıklı bir yaşam alanı oluşturuyoruz.

🌀 Bu bir süpürge değil, gerçek hijyen sağlayan bir robot!

💎 Ücretsiz temizlik testi için İstanbul’un her noktasına geliyoruz!

📌 Amacımız: Temiz sandığınız yerlerin aslında temiz olmadığını göstermek.

💰 Beğenirseniz, aylık sadece 3.800 TL taksit seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

☕ Tanıtım ekibimiz sizi ziyaret edip bir çayınızı içmek ister!

📩 Siz de şok edici temizlik deneyimini yaşamak isterseniz, bizimle özelden mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Gerçek farkı kendi gözlerinizle görün!

Hayır yani adını sanini bilmedigim bir robot icin niye tanımadığım insanlari evime davet edeyim ki?
Öyle kaç kere geldiler eve tedirgin de oluyor insan . Sonra daha yakamızı bırakmıyorlar. Eşimi sürekli arıyorlar o da müsait değil diyor ısrarla aramaya devam ediyorlar yaka silktim artık.

Kadınlara kafayı kırdırtmak istiyorlar, o robot her şeyi kendi yapıyorsa buyurun gelin. Biz de biliyoruz evimizin tam anlamıyla steril olmadığını 🙂
Hiç bir zaman da tam streril olmayacak hele çocuk varsa, ergen varsa ☺️. Ben artık savaşmayı bıraktım her zaman temiz steril olsun diye didindim baktım ben kendimii yırtıyorum kimsenin umurunda değil. O güzel zamanları temizlik yaparak geçiriyorum bıraktım. Ama tam bırakılmıyor her gün yemek, bulaşık, çamaşır ev süpür sil bunlar zaten yeterince zor o yüzden yetiyor 🙂

Bizde bi 20 yil kadar önce tecrube ettik kendilerinin ev ziyaretini, o zamanin parasiyla 4400 dolar gibi bir fiyat vermislerdi, bizde niye yerli bir mala dolarla odeme yapalim ki dedigimizde tamam tl karsiligini ödersiniz dediler, yani en azindan tl'ye donmuslerde, kac ay 3800 lira odenecek mesela yazmamislar. Her cumlenin ucu acik ve asla guven vermeyen bir reklam tarzi ve ayrica siteden izin alinarak mi acildi bu reklam hic bilmiyorum

Ayrica evimin obsesif duzeyde temiz olmasini da istemiyorum yani yeteri kadar temizim, cocuklarin azicik mikropla temasa da ihtiyaci var.
Kadınlara kafayı kırdırtmak istiyorlar, o robot her şeyi kendi yapıyorsa buyurun gelin. Biz de biliyoruz evimizin tam anlamıyla steril olmadığını 🙂

Öyle kaç kere geldiler eve tedirgin de oluyor insan . Sonra daha yakamızı bırakmıyorlar. Eşimi sürekli arıyorlar o da müsait değil diyor ısrarla aramaya devam ediyorlar yaka silktim artık.

Bizde bi 20 yil kadar önce tecrube ettik kendilerinin ev ziyaretini, o zamanin parasiyla 4400 dolar gibi bir fiyat vermislerdi, bizde niye yerli bir mala dolarla odeme yapalim ki dedigimizde tamam tl karsiligini ödersiniz dediler, yani en azindan tl'ye donmuslerde, kac ay 3800 lira odenecek mesela yazmamislar. Her cumlenin ucu acik ve asla guven vermeyen bir reklam tarzi ve ayrica siteden izin alinarak mi acildi bu reklam hic bilmiyorum

Ayrica evimin obsesif duzeyde temiz olmasini da istemiyorum yani yeteri kadar temizim, cocuklarin azicik mikropla temasa da ihtiyaci var.
Çocuk hastalıkları bölümüne açmışlar, büyük ihtimalle izinsiz reklam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back