Dosya Yükleme Yöneticisi- foto silme

dilenciii

az zaman kaldı...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
116
Yer
İstanbul
daha önce paylaşmış olduğum fotoları kk'dan nasıl silebilirim? yemekten kepçeye, karikatürden boy fotosuna yüklediğim her şey duruyor:) kısacası mesaj gönderme panelindeki şu ataca tıkladığımda daha önce eklediğim diğer resimleri istediğimde silmek isterim, mümkün değil mi?

silmek gibi bir opsiyon bulunmadığı için kendi fotolarımı yükleyemiyorum... yardım lütfen..

ben yazayım da birinin hayrına olur belki:)

yukarı kısımda bulunan fotoları tıpkı kullanacakmışsınız gibi alt kısıma sürükleyip, silme işlemini orada yapmanız gerekiyor. böyle de saçma bir olay:37:

ben yazayım da birinin hayrına olur belki:)

yukarı kısımda bulunan fotoları tıpkı kullanacakmışsınız gibi alt kısıma sürükleyip, silme işlemini orada yapmanız gerekiyor. böyle de saçma bir olay:37:

eklediğimiz fotoların silinmediğini sanıyodum ben böle bişey mümkünmü ya gerçekten bende silim bari:71:

dediğiniz gibi yaptım ama sadece alt kısımdan silindi üstte hala duruyor:26:

ay kızlar çok özür dilerim ben sil işareti çıkınca çok resim var sonra silerim deyip pc yi kapamıştım hakikaten sadece oradan siliniyormuş:53:

o zaman sorumuz hala cevap bekliyor bi moderatöre sormak lazım aslında.

Açtığınız konular,yazdığınız cevaplar ve konulara eklediğiniz hiçbir şeyi silemezsiniz,silme talepleriniz de kabul edilmez

Zaten mesaj panelinin üzerinde de " Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın ! " şeklinde bir ibare mevcut
O yüzden daha sonra vazgeçip silmek isteyeceğiniz,ya da silmek zorunda kalacağınız hiçbir yazı,konu veya resim eklemeyiniz

Bu tür konuların yeri Sitede Yaşadığınız Sorunlar bölümü olduğu için görülmemiş,geç gelen cevabın sebebi bu

Son düzenleme:
Back