Dosya masrraf iadesi hk

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
Ben garanti bankasindan dosya masraf iadesi almak için tüketici hakem heyetine başvurdum aradan 2 sene geçti banka beni dava etmiş sonuç olarak beni haklı buldular bende icraya verdim bu şekilde parasini alan var mı banka zorluk çıkarıyor mu e kaç gün içinde ödeme yapiliyor

Biz garantiden bir sene sonra falan aldık. Ama dava açmadılar. Önce bir pazaflık yapmaya çalıştılar, yanaşmayınca paşa paşa ödediler. Dava açılınca süreç ne oluyor bilmiyorum malesef.

Benim bilgim yok malesef ama ben sizden bilgi alsam?
Nasıl başvurdunuz? Biz de 2 bankadan kredi almıştık zamanında,onun dosya masraflarını almak için bir de kredi kartıma yıllık kesilen kart ücretini geri almak için hangi evraklarla başvurabilirim? Çok uğraştırırlar diye umursamıyordum ama bir sürü alacağımız var niye uğraşmayayım diye düşünüyorum

Benim bilgim yok malesef ama ben sizden bilgi alsam?
Nasıl başvurdunuz? Biz de 2 bankadan kredi almıştık zamanında,onun dosya masraflarını almak için bir de kredi kartıma yıllık kesilen kart ücretini geri almak için hangi evraklarla başvurabilirim? Çok uğraştırırlar diye umursamıyordum ama bir sürü alacağımız var niye uğraşmayayım diye düşünüyorum

aynen. bilgi verirseniz kredi kartı kullanan kredi çeken birçok kişiden biri olarak biz de istifade ederiz

Bizde 1 sene oldu hakem heyetine vereli bu ay bekliyoruz bakalim geri ödemeyi..teyzemide banka mahkemeye vermisti ama çatır çatır ödediler geri parasını...bankadan kredi çeken herkes çevrelerinde bulunan hakemheyetine başvurarak kredi sosyal masrafı parasini alabilir arkadaslar

Bu arada kredi kartı yıllık aidati odemeyeli yıllar oldu bizim nasilmi kesildigini anladigimiz an bankayı arayıp iptal edin kartimi dedigimiz an hemen geri yatiriyorlar kestikleri parayı,bilginize...yıllardır tecrübeyle sabittir...:-)

Kredi dosya masrafı kesildiğinde ait dekontunuz eğer yoksa ücret karşılığında bankadan talep edebilirsiniz

Kredi kartı aidatı içinde sistemden bakıp kesildiğinde ait dekontun çıktısını alıp

Bunlarla önce hakem heyetine basvuruyorsunuz orda dilekçe var onu dolduruyorsunuz ondan sonra thh gelen cevabı bekliyorsunuz

Bana cvp geldi kazandığım a dair ama banka beni mahkemeye verdi bende buna kızarak avukat tuttum

Arkadaslar tek.lurisunuzu bankada bırakmayın herkes alıyor

X