- 10 Nisan 2017
- 1
- 0
- 26
- Konu Sahibi Ozlemdeniz123
Dostum dediğim kuzenim olur .5 yıllık bir dostluğumuz var 1 sene boyunca ara ara küslükler kırgınlıklar oldu 1 hafta 2 hafta küs kaldığımız oldu ve bu küs kalma süremiz arttı kuzenim okulu bıraktı evde bende okuyorum okuldada arkadaşlarım var onlarlada aram iyi aramın en iyi olduğu bir arkadaşım var kuzenimle beraberken onunlada mesajlaşıyodum konuşuyodum planlar yapıp etkinliklere katılıyoduk bu aramız bozulduğu zamanlar dahada arttı ben onuda davet ettim o reddetti bahaneler üretti bende üstelemedim en son çok kötü bir olay oldu dostumun ilkokuldsnn bir arkadaşıyla instagramdan takipleşiyoduk bu mesaj attı bana naber napıypsun kuzenin napıyo dedi ona neden sormuyorsun dedim o zamanda aramız açık benim instagram hesabım onun telefonundada açık gördü mesajı aradı işte tartışıyoruz işler iyice çıkmaza girdi sonra mesaj atan arkadaşı benim okuldan yakın olduğum arkadaşıma istek yolluyo takipleşiyolar herhalde ortak arkadaş olarak tesadüfen görüyo benim arkadaşımda önemsemiş olsaydı beğenmiş olsaydı söylerdi böyle biri var diye farkında bşle değil takip isteğini kabul ettiğinden sordu bana haberin varmı diye hayır yok zaten bile isteye yapmamıştır tanımıyo sonuçta istek atmış kabul etmiştir dedim bana ben onu savundum diye 1 hafta kadar konuşöadık sonra benimle sadece kuzen olarak kalmamı istediğini söyledi onunla olan fotoğraflarımı silmemi istedi takipmettiğim arkadaşlarının takibinden çıkmamı istedi ve ben ne olursa olsun fotoğraf silmeyi sevmeyen bir insanım anı olduğu için hiç düşünmeden sildim çünkü zoruma gitti ara ara olan şeyleri hatalarımı iğneleyici şekilde yazıyo ve tartışıyoruz en son allaha şükürler olsun bundada bir hayır var dedim çok apır konuştum sanırım napacağımı bilmiyorum