19 yıllık bir dostluktu bizim dostlugumuz.Herşeyimi paylaştığım iyi günümü kötü günümü ,ailemi,diğer dostlarımı.Etrafımdaki insanların imrendiği bir dostluktu bizimkisi.Ama yine benim lisede çok iyi arkadaşım olan birinin yüzünden sanırım ki bitti.Nedenine gelince ben tanıştırmıştım bu iki arkadaşımı birbirleri ile biri çocukluk diğeride lisedeki arkadaşımdı.Bu dostlarım birbirleri ile arada sırada görüşüyorlarmış.Tamam görüşebilirler vakitleri bol müsaitler.Kızdıgım şey dostumu kaybettiğimi düşündüren olay gözümün içine baka baka görüşmediğini sölemesi diğer lisedeki dostum bu arada bana telefonda görüştüklerini sölerken.Telefonu kapatıp neden yalan sölediğini sordum ama içim acıdı çok bozuldum .Şimdiye kadar birbirimize asla yalan sölememiştik.Açıklaması şöle oldu sinirleniyorsun onunla görüştüğümü sölediğinde .Halbuki ben ona değil lisedeki arkadaşıma sinirlendiğimi oda biliyordu .Daha önce konuşmuştuk Bu arkadaşım biraz çıkarcı insan kullanan biri ve uyarmıştım onuda,dikkatli ol diye .Hayatta en üzüldüğüm şey bazen anlaşılamamak.İyi niyetli olmak insanlara hayır dememek ve karşındaki insanın mutlulukları için elinden geleni yapmak kırıyor ve seni üzüyorsa kötü olmak en iyisimi acaba.Hemen hemen bir aydır görüşmüyoruz ertesi gün bir telefon etmesini bekledim .Beni tanıyor biliyor hiç bişi olmamış gibi devam edicektik ama aramadı demekki anladım ki bu dostlugu bitirmek için bir sebeb bekliyormuş.Kuzeni cumartesi günü beni konsere davet etti ve onunda geleceğini söledi oturur konuşur sorununuz ne ise halledersiniz .Benim kırgınlıgım yoktu ona karşı ama geçen bu süreçte aramadıgı için kırıldım üzüldüm vede gelmeyeceğimi söledim.Kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama bu dostluk öyküsünden sonra anlatmak istedim sizlere.Soğan tarlaları her yıl bakım ister su ister topragının çapalanmasını ister.Umursamadıgınız, değer vermediğiniz zaman çürür.Dost bulmak çok zordur sizin gibi düşünen sizi anlayan acınızı sevincinizi paylaşacağınız dostlar bulmanız dileğiyle...