• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostlar beta 46,600 ne demek. Gebelik daha çok yeni demek mi yoksa tehlikeli felan mı

morcagla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
29
8
1
26
Başlığa yazdım bugün doktora gittim testim pozitifti kan verdim 46,600 çıktı. Doktor bana gebelik var ama çok yeni yine gel bakalım iki gün sonra dedi ama biraz umutsuz gibiydi ne diyorsunuz . Lütfen açıkça konuşun ilk gebeliğim . Ve yeni yeni öğreniyorum

Başlığa yazdım bugün doktora gittim testim pozitifti kan verdim 46,600 çıktı. Doktor bana gebelik var ama çok yeni yine gel bakalım iki gün sonra dedi ama biraz umutsuz gibiydi ne diyorsunuz . Lütfen açıkça konuşun ilk gebeliğim . Ve yeni yeni öğreniyorum
Fotoraf varmi? 46600 bin mi 46 mi?

Eklentiler

• 6A7C8D73-2CA0-4D4B-92E6-001F52872CC8.webp
    6A7C8D73-2CA0-4D4B-92E6-001F52872CC8.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu şekilde kuzu
Sonuç 46 aslında 25 üzeri gebelik var, diyolr artış için kan takibi yapıyolr düzenli artması gerekiyor katlanarak ben reglden bir gün önce verdim 100 çıktı 4 gün sonra verdim 475 çıkto pazartesi yeniden verecgm

Sonuç 46 aslında 25 üzeri gebelik var, diyolr artış için kan takibi yapıyolr düzenli artması gerekiyor katlanarak ben reglden bir gün önce verdim 100 çıktı 4 gün sonra verdim 475 çıkto pazartesi yeniden verecgm
Benim de adetten 4 gün sonra bu sonuç. Benimki düşük mü oluyor yani canım :(

Merhaba. Hayırlı olsun. Ben gebeliğimi Beta HCG 26 iken öğrendim. Yani değere düşük ya da yüksek demek yanlış olur. Herkeste farklı seyrediyor. İki günde bir iki katı civarı artış bekleniyor. Onu takip edeceksin. İnşallah güzel bir şekilde ilerler ☺️

Back
X