Dostlar banada yardımcı olabilirmisiniz ?

hazek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
577
0
Dostlarım kısmetse bir aya kadar yeni evime taşınıyorum sizden bazı yardımlar isteyeceğim şöyleki?
Eşyalarım ceviz rengi birde köşe koltuğum var oda koyu kahverengi şimdi biz salonumuza sandalye ve iki adet berjer almayı düşünüyoruz bol miktarda gümüş ve turkuaz aksesuarlarım mevcut halılarımda koyu kahve üzerinde krem ve beyaz
Ben berjerlerimi ve sandalyelerimi turkuaz ve kahverengi çiçek desenli alsam olur mu (odaya renk katması açısından)
Olursa eger salon tülüm kruvaze olacak fonlarını ne renk almalıyım vizon rengi uyarmı
Duvarımın birini duvar kagıdı yaptırmak istiyorum nasıl birşey tercih etmeliyim
Birde duvarlarımı ne renk boyatmalıyım
Bu arada fiskosum ve tv sehbam krem rengi olacak umarım yardımcı olursunuz akıl akıldanüstündür şimdiden teşekkür ederim sevgiyle kalın :KK16:

eviniz şimiden hayırlı olsun güle güle oturun duvarlarınız beyaz olsun , berjerlerdeki kahverengi turkuaz hoş olur halınız ne renk ? perde seçimide iyi canım bence iyi olur

halı renginizi şimdi gördüm dikkatimden kaçmış berjerleri sadece turkuaz yaptırın içinde kahverngi olmasın bogar

bu duvar kagıtlarıda güzel ama en çok içinde yeşile yakın olan odayı acar gibime geldi $Turkuaz-Beyaz-Dekorasyon12.jpg

tatlım bunlarda çook güzel.......

Eklentiler

• $2013_duvar_kagidi_modelleri_5.jpg
    $2013_duvar_kagidi_modelleri_5.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 380
  • $turkuaz-kahve-duvar-kagidi.jpg
    $turkuaz-kahve-duvar-kagidi.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 1.004
birde aksesuarlarınızda gümüş degilde altın yaldızlı olsa iyi olmazmıydı?

birde aksesuarlarınızda gümüş degilde altın yaldızlı olsa iyi olmazmıydı?

Arkadaşım cevapların için çok teşekkür ederim. Gümüşlü aksesuarlarım elimde varolanlardıama sadece gümüş değil yani turkuaz ve gümüş mavinin tonları nazar boncuklu vs. Gibi

Arkadaşım cevapların için çok teşekkür ederim. Gümüşlü aksesuarlarım elimde varolanlardıama sadece gümüş değil yani turkuaz ve gümüş mavinin tonları nazar boncuklu vs. Gibi

anladım canım öylede güzel olur..

peki ne yapmaya karar verdiniz?[/QUOT

Aslında çiçekli berjerler çok hoşuma gidiyor onlardan alsam masanın sandalyelerinin dört tanesinide aynı şekilde yapsam kalan ikisinide vizon rengi yapsam halılar sorun mu olur ki

Arkadaslar,

Biz de 15 gune kadar yeni evimize tasınacagız.Yatak odasına duvar kagıdı yaptıracagım acil yardım lazım.Yatak ortum ve baza baslıgımızın ve de duvar kagıdının fotoları asagıda. Dolap kapaklarım krem renk , odanın boyası da cok acık renk olacak. Duvar su andakinin iki katı genis. $charmant-duvar-kagidi-8626-2.jpg $20131113_080517.jpg Sizce bu duvar kagıdı odayı cok kapatır mı?

Arkadaslar,

Biz de 15 gune kadar yeni evimize tasınacagız.Yatak odasına duvar kagıdı yaptıracagım acil yardım lazım.Yatak ortum ve baza baslıgımızın ve de duvar kagıdının fotoları asagıda. Dolap kapaklarım krem renk , odanın boyası da cok acık renk olacak. Duvar su andakinin iki katı genis. Eki Görüntüle 859520 Eki Görüntüle 859521 Sizce bu duvar kagıdı odayı cok kapatır mı?

Bence çok kapatır.Ben resme ilk baktığımda duvarkağıdı değil halı sandım.Çok ağır bir kağıt seçmişsiniz.
Ayrıca hem yatakörtüsü hem duvarkağıdı başka kareli,uyumsuz duruyor.

Bu yatakörtüsünü kullanacaksanız odayı açık renk yapıp sadece yatakbaşındaki duvarı bambu yaprağı rengine boyatabilirsiniz.
(2 sırada ortada olan renk.)

$yapboy0084e008662300901.jpg

Son düzenleme:
Bence çok kapatır.Ben resme ilk baktığımda duvarkağıdı değil halı sandım.Çok ağır bir kağıt seçmişsiniz.
Ayrıca hem yatakörtüsü hem duvarkağıdı başka kareli,uyumsuz duruyor.

Bu yatakörtüsünü kullanacaksanız odayı açık renk yapıp sadece yatakbaşındaki duvarı bambu yaprağı rengine boyatabilirsiniz.
(2 sırada ortada olan renk.)

Eki Görüntüle 860002

evet canım ya sonradan vazgectim bende daha duz mumkun oldugu kadar tek renk bir kagıt sececegim.Sence asagıdakiler nasıl?
Stock Photos, Royalty-Free Images and Vectors - Shutterstock
8856-30 PORSCHE Buro ve İşyeri için ithal duvar kağıdı : ALMANYA - ithal duvar kağıdı - bi dünya duvar kağıdı
421750 Miracle 2014 Rasch ithal Duvar Kağıdı 5m2 Alman : ALMANYA - ithal duvar kağıdı - bi dünya duvar kağıdı
Ulf Moritz Charisma 78761 Duvar Kağıdı
Halley 3023 Çizgili Kahve-Altın Emboss Duvar Kağıdı -> Halley
Halley 82016 Rainbow Vinyl Duvar Kaplaması -> Halley
Halley 91013 Çizgili Deri Koyu Kahve Vinyl Duvar Kaplaması -> Hal
5572-3 Soho İthal Duvar Kağıdı : Soho - ithal duvar kağıdı - bi dünya duvar kağıdı
5573-3 Soho İthal Duvar Kağıdı : Soho - ithal duvar kağıdı - bi dünya duvar kağıdı
8093-3 Art Deco İthal Duvar Kağıtları-Kore Malı : COSMOS-ART DECO - ithal duvar kağıdı - bi dünya duvar kağıdı
modern tasarım ev deco duvar kağıdı-Duvar Kağıdı / Duvar Kaplama-ürün Kimliği:497408092-turkish.alibaba.com
G-Stone Art 2014 - ithal duvar kağıdı - bi dünya duvar kağıdı

Reklam içerikli mesaj !

Son düzenleyen: Moderatör:
X