Dostlar Alışverişte Görsün;)

Nar çiçeği,bej renginde harika bir duruşu var gömleklerimin...Hem klasik hem spor kullanabilirsiniz...
Farkettiyseniz modelini beğendiğim ürünlerin her rengini alıyorum,bu gömleklerimde onlardan...
Siyahıda var ama bulamadım,çok isteyen olursa tekrar ararım evde...:)
bikaç kez giyip dolap beklettiklerimden...
Oldukça kaliteliler 38-42 bedene kadar herkese uyumlu...

Çok şık bir hırka,önündeki taş ayrı bir hava veriyor,gömleklede,kolsuz bir bluz ilede çok hoş duruyor....
38-42 arası herkese uyumlu..
2 kez giymedim sanırım...

İri düğmeli çok tatlı bir hırka,yine gömlek veya dar badi ile hoş duruyor...
bikaç kez giydim dolap bekliyor...

Bu tuniği bayıla bayıla aldım,inanılmaz güzel duruyor kalçaya oturuyor..Özellikle sıkı bir jean ile veya şık bir tayt ile kndini daha gösteriyor..belinde kemeride var ama bulamadım,evdedir...:)
yakası hoşuma gittiği için almıştım...metal düğmeleri var yakada ve bileklerde...
38-42 arası herkese uyumludur...
3-4 kez giydim sanıyorum...

Arkadaşlar kıyafetlerde hiç bir sorun yok sıfır gibiler,sanıyorum flashtan kaynaklı resimlerde lekelenmeler var..Detaylı foto isteyenlere çekebilirim tekrar....

Otantik etek bide cizgili bende yehu bide kapsonlu ici Kürklü bir kaban lazim 70-80ni gecmesin donmak üzereyim offf5

Otantik etek bide cizgili bende yehu bide kapsonlu ici Kürklü bir kaban lazim 70-80ni gecmesin donmak üzereyim offf5

Evet cnm sende,hayırlı olsun iyi günlerinde giy inşallah
Bende istediğin tarzda 3-4 tane var ama bu sene elimden çıkarmam seneye artık...

canım benim zahmet verdim sana da. elbiselerin boyları kısaymış ilk resimde uzun görünüyorlardı. yazın üzerlerine ince hırkayla giyerim diye düşünmüştüm.hoş olurlardı.kapalıyım ben. tşk ederim.

Canım rica ederim hiç problem değil,evet kısalar...
Mor ve alt etekleri balon olanı tunik olarak kullanabilirsin ben taytla ve sıkı jean ile kullandım cnm..
Uzun siyah elbisem vardı bu arada ,o da çok şık ve kalitelidir ve uzundur,görmek istersen paylaşıyorum canım...
Resimde nedense soluk ve lekeli çıkmış ama öyle değil sıfır sayılır 1 kez giymiştim.
istersen detaylı çekebilirim.

ve bu ürünlerimde kullanabileceğin tarzda olabilir belki..
Elbise bileğe kadar uzun geliyordu bana,ben 176 yım..
diğerleri tunik zaten..Fiyatlar konusunda yardımcı oluyorum yeterki beğendim denilsin,no problem...:)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim
İçlerinden begendiginiz bedeninize uyumlu olan olursa seve seve yardımcı olurum...

bakınıyorum canım ama inana hem bedenler uyumlu hemde tarzını çok beğendim hedef kitle benim sanki
bi kaç beğendiğim var özelden msj atıp sorecem du

günaydın canım yaa benim attğım msjlar sana geliyormu yoksa bi saattir kendimemi msj atıyorum ben

günaydın canım yaa benim attğım msjlar sana geliyormu yoksa bi saattir kendimemi msj atıyorum ben

Gunaydin cnmm..hayir bugun hic mesaj gelmedi senden..
Dun geceki sohbetimiz disinda baska mesaj yok.
Az once ben posta kutumu temizleyip sana msj yazdım o kadar.:)

Ikisi 8tl olur mu

Eklentiler

• $Screenshot_2013-12-22-14-55-07.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $Screenshot_2013-12-22-14-54-47.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…