Dostlar Alışverişte Görsün;)

Dün 6 adet bogazli kazak ve 1 adet pembe tunik yelek kargoya verilmistir alan arkadasima hayirli olsun...

Her iki üründe satılmıştır ve ayrıca hırkanın beyazıda satılmıştır...Alan arkadaşıma hayırlı olsun...

Arkadaşlar ürünleri güncelledim fiyat konusunda yardımcı oluyorum,ama 5 tl 10 tl olan ürünlere lütfen indirim istemeyin,yanında başka ürünlerde düşünürseniz o zaman zaten bende yapmam gerekeni yapıyorum hatta daha da altına düşüyorum total miktarın...
Hiç biri pazar malı değildir,kalitelidir ve bu arada bedenlerde değişiklik olduğundan ortalama bedenleri belirttim açıklama kısımlarına.
Siz ne olur ne olmaz cm bazında ölçü isteyiniz,göğüs-bel-boy v.s...
her iki taraf içinde daha mantıklı...
Konu altına yazmayıp sadece özelden alışveriş yapan arkadaşlarımın bikaçının özel mesaj kutularını boşaltmalarını rica edeceğim:)
Hoşçakalın....

meleğim montlarda güzelmiş pembe olan yada grılıyı almak ıstıorum bıde otantık etek.36 38 bedenim.gri lcw mont la otantik etek en son ne olur

Son düzenleme:
meleğim montlarda güzelmiş pembe olan yada grılıyı almak ıstıorum bıde otantık etek.36 38 bedenim.gri lcw mont la otantik etek en son ne olur

Selam cnm pembe uzun mont satildi bugun..
Gri mont dedigin hangisi uzun olanmi link atarsan sevinirim..
Otantik etek 38 e de hos olur.
Montu linklersen ikisi icin konuşabiliriz

canım resim kopyalamayı bilmiyorum yapıştırmıyo. çiçekli elbiseler var 3 tane boyları nereye geliyor

70tlye sattigin beden 38 40 dir insallah bol montu fazl sevmiyorum.ufak tefegim ya bol giyince mantar gibi oluyorum

Eklentiler

• $Screenshot_2013-12-19-23-59-53.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 66
70tlye sattigin beden 38 40 dir insallah bol montu fazl sevmiyorum.ufak tefegim ya bol giyince mantar gibi oluyorum

Canım o çok güzel bir kaban içide çok sıcak tutuyor...
Fakat sana büyük gelebilir,bana bile büyük geliyor
boyun kaç bilmiyorum ama ben uzun boylu olmama rağmen epey uzun..
istersen en boy ölçüsü alayım sana bilgi vereyim
daha iyi olur her ikimiz içinde

Pembe kaban + pembe hırka +beyaz hırka + siyah botlar bugün kargoya verildi..
Alan arkadaşıma hayırlı olsun iyi günlerinde giysin inşallah...

Mor kapşonlu spor yelek + kırmızı kapşonlu spor yelek + gri bej arası kapşonlu süveter satıldı ve bugün kargoya verildi arkadaşlar,alan arkadaşıma hayırlı olsun iyi günlerinde giysin inşallah...

2-3 ve 4 nolu elbiseler canım boylarını sorduklarım

Canım merhaba;
Ok ölçüp sana dönüş yapacağım ama bunun için yarını bekleyebilirmisin...
Ben sana omuzdan alt etek ucuna kadar cm olarak ölçeyim...Çünkü benim boyum uzun ve bana dizin epey üzerinde kısa oluyorlar...
Sen ona göre karar verirsin olurmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…