dostinex

reyyan87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
3.231
2.354
398
merhaba kızlar geçen ayın 21 inde dostinex kullanmaya başladım prolaktin 30 çıkmıştı,normalde 33 günde bir adet olurum fakat bu ay 41. gün ve hala tık yok sadece adet günü ve ertesi gün sarı baya yoğun akıntı geldi,evde gebelik testi yaptım negatif çıktı sorum şu ki bu ilacı kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı acaba kist mi yaptı bu arada dr gidicem fakat dr izinde gelmesini bekliyorum o yüzden yardım bekliyorum.

cnm öncelikle geçmiş olsun..
bende 15 yıldır bebek bekliorum ama bir türlü olmuor benimde prolaktinim yüksek çıktı 33.01 çıktı ve dr dostinex verdi bana ve 25 gün oldu içeli hala bebek yok.. oysa hep duyuyorum hapa başladıktan 15 gün sonra hamile kalan çok... yanı sıra drum aspirin ve folik asit verdi hamilelik bekliyorsan folik asit muhakkak iç önemlii gebeliğe faydası çok...
benim adetimd egeçikme olmadı hiçç ama kahve rengi lekelerim oluo tabi arada akıntımda oluo ama akıntı kadınlarda normal sayılıor biliosun hele ilişkiden birkaç gün sonra bile çok fazla oluor.. bence sen druna tekrar görün seninki sağlıklı düzenli bir adet değill

yanıt için rabbim razı olsun sizide bebişinize kavuştursun dediğiniz gibi adet düzenim bozulmuş bugun dr gittim dupbaston diye bir ilaç yazdı tedaviye başlıycaz hayırlısı olsun hakkımızda tekrar yaznıt yazamayabilirim yarın ufak bir seyaha çıkıp kafa takıtacagım Rabbim tez zamanda hayırlı bebişler versin sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…