- 30 Mayıs 2024
- 183
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi prettywoman123
Neden test yapmıyorsunuz
Bence gebesin sonucunu bizimle de paylaş bol şansEşim gelsin akşam yapacağım inşallah doktoruma sordum şimdi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir gebelikte diyor inşallah enfeksiyon değildir akşam test yapacağım
İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki 1 yıldır evliyimBence gebesin sonucunu bizimle de paylaş bol şans
Bende gecikmeden dolayı gitmiştim , yarım kullandım 4 gün kullan demişti doktorum 3. Günde regl oldum kullandığım ay hamile kalmışımTam da öyle ilk kullanımda gebe kaldım cuma keseyi görmek için gün sayıyoruzbence test yapabilirsiniz
Bende gecikmeden dolayı gitmiştim , yarım kullandım 4 gün kullan demişti doktorum 3. Günde regl oldum kullandığım ay hamile kalmışım
Bende gecikmeden dolayı gitmiştim , yarım kullandım 4 gün kullan demişti doktorum 3. Günde regl oldum kullandığım ay hamile kalmışım
Bende gebelik için içiyorum umarım bende de işe yarar..Ben iki hafta 0.5 mg ikiye bölüp içtim haftada iki kere yarımşar iki haftada düştü değerlerim
Bende gebelik için içiyorum umarım bende de işe yarar..
Benim 28 ama diğer hormonlarımda da dengesizlik var sadece prolaktin değil yani biraz sıkıntı bakalım inş olurTek sorum prolaktin yüksekliğiyse yarar canım stres hiç yapma yeter hemen düşürüyor senin kaç değerin ?
Sonucunuz ne çıktı çok merak ettim inşallah pozitiftirTek sorum prolaktin yüksekliğiyse yarar canım stres hiç yapma yeter hemen düşürüyor senin kaç değerin ?
Merhaba sonucunuz ne çıkttı acaba ? Benimde prolaktin 40 çıkyı dostinex kullandım dün bitti . Regl olunca doktora gidip ölçtüreceğim düştü mü diyeTek sorum prolaktin yüksekliğiyse yarar canım stres hiç yapma yeter hemen düşürüyor senin kaç değerin ?
Merhaba sonucunuz ne çıkttı acaba ? Benimde prolaktin 40 çıkyı dostinex kullandım dün bitti . Regl olunca doktora gidip ölçtüreceğim düştü mü diye
gebe kalmışsınız hayırlı olsun. Ovulasyon testi yaptınız mı gebe kaldığınız ay ? Yani 2 günde bir mi full ilişki yaşadınız nasıl olduBenim 32’den 11’edüştü
gebe kalmışsınız hayırlı olsun. Ovulasyon testi yaptınız mı gebe kaldığınız ay ? Yani 2 günde bir mi full ilişki yaşadınız nasıl oldu