Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim. Ilacim yari olmadan hamile kaldimMerhabalar sut hormonum 42 cikti doktorum dostinexx hap verdi bu sekilde hamile kalan varmi
Haftada 2 kere yarim yarim al dedi sonrada haftada bir dedi sendemi oyle kullandin canimBen varim. Ilacim yari olmadan hamile kaldim
TeşekürlerEtkili bir ilac tedaviyle prolaktinin düzene girer merak etme..geçmiş olsun
Dostinexi kullandım bir ay sonraki kontrolde prolaktinim düşmüştü.ben farklı sebeplerden tüp bebekle hamile kaldim ancak prolaktin düşünce hamile kalan çok arkadaşım varMerhabalar sut hormonum 42 cikti doktorum dostinexx hap verdi bu sekilde hamile kalan varmi
Ben varim ama folik asitte kullandim bitmeden hamile kaldimMerhabalar sut hormonum 42 cikti doktorum dostinexx hap verdi bu sekilde hamile kalan varmi
BendeBen varim ama folik asitte kullandim bitmeden hamile kaldim
Bende folik asit kullaniyorum peki dostinexi haftada ne kadar alıyosun ve adet gunundede kullandinmiBen varim ama folik asitte kullandim bitmeden hamile kaldim
Ben varim ama folik asitte kullandim bitmeden hamile kaldim
Haftada kac kere kullandinBen varim ama folik asitte kullandim bitmeden hamile kaldim
25 le mi yazdı ? Benim 26 çıkmıştı normal dendiMerhaba doktorum banada yazdı bugün 25 çıkmış prolaktinim ilaç kullanımı nasıl olucak haftada iki kez dedi ama yardımcı olur musunjz çok teşekkür ederim![]()
Dostinex yarim yarim 1 haftada ictimHaftada kac kere kullandin
Adet olmadım osurede yeni bitmisti galiba?9ay oldu hatirlamadimm. Yarim yarim 1taneyi haftada iciyodumH
Bende
Bende folik asit kullaniyorum peki dostinexi haftada ne kadar alıyosun ve adet gunundede kullandinmi
Aynen o sekilde kullandim. Adetim gecikince test yaptm pozitif cikti ilaci kestim hemenHaftada 2 kere yarim yarim al dedi sonrada haftada bir dedi sendemi oyle kullandin canim
8 tane vardi icinde 6. Ictim biraktim kisacasi.Aynen o sekilde kullandim. Adetim gecikince test yaptm pozitif cikti ilaci kestim hemen
Herhangi bi sıkıntı olmadı dimi ilacı kullanırken hamile kaldığınız için? Bazı doktorlar ilaç kullanrken korunun bazısı korunmayın diyor arada kaldım o yüzden soruyorum8 tane vardi icinde 6. Ictim biraktim kisacasi.
Evet bana korunmam gerektigini soyledi. Ama ben hemen hamile kalcagima ihtimal vermedigim icin korunmadim. Bi skıntı olmadi ama ilaci icecegim gun icime dogdu sanki. Icmeden test yaptim pozitif cikti.Herhangi bi sıkıntı olmadı dimi ilacı kullanırken hamile kaldığınız için? Bazı doktorlar ilaç kullanrken korunun bazısı korunmayın diyor arada kaldım o yüzden soruyorum