• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex

Etkili bir ilac tedaviyle prolaktinin düzene girer merak etme..geçmiş olsun

Merhabalar sut hormonum 42 cikti doktorum dostinexx hap verdi bu sekilde hamile kalan varmi
Dostinexi kullandım bir ay sonraki kontrolde prolaktinim düşmüştü.ben farklı sebeplerden tüp bebekle hamile kaldim ancak prolaktin düşünce hamile kalan çok arkadaşım var

Merhaba doktorum banada yazdı bugün 25 çıkmış prolaktinim ilaç kullanımı nasıl olucak haftada iki kez dedi ama yardımcı olur musunjz çok teşekkür ederim 🙏🏻

Bende kullanıyorum şimdilik 8 hafta kullanıcam bide ekstradan folik asit verdi doktorum korunmamız gerektiğini söylemedi zaten amaç prolaktini düşürüp o arada hamile kalmak düzenli olarak test yapmamı söyledi çünkü olurda hamilelik oluşursa ilaç bebeğe zararlı bi ilaç haftada bir içiyorum

Herhangi bi sıkıntı olmadı dimi ilacı kullanırken hamile kaldığınız için? Bazı doktorlar ilaç kullanrken korunun bazısı korunmayın diyor arada kaldım o yüzden soruyorum
Evet bana korunmam gerektigini soyledi. Ama ben hemen hamile kalcagima ihtimal vermedigim icin korunmadim. Bi skıntı olmadi ama ilaci icecegim gun icime dogdu sanki. Icmeden test yaptim pozitif cikti.

Back