Gebeliğe Hazırlık Dostinex

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok mantıklı yaptığın. İnşallah işe yararda kısa zamanda sonuç alırsın.

Ayy çok sevindim gerçekten umarım hamilesindir canım, bir de ilacın prospektüsünde ilacı bıraktıktan sonra en az bir ay boyunca gebe kalmamaya dikkat etmelisiniz yazıyor

Evet çok fazla ve enteresan yan etkileri var, ben de kullanmaya başlamak için adetimi bekliyorum hamile olmadığım kesinleşsin diye doktor bekle dedi

Ben de bu korunma korunmama olayına takıldım ne yapmalıyım bilmiyorum doktor kesinlikle korun dedi ilacın prospektüsünde İlacı almayı bıraktıktan sonra en az bir ay boyunca gebe kalmamaya dikkat etmelisiniz yazıyor

Bu arada ben de bir ay sonra kan tahlili yaptırıcam bunun belli bir günü mü var ne zaman yaptırmalıyım

Canim ben 1 sene kalamdim hamile prolaktin 60 cikti doktor korunma dedi ilac aldim 2 tablet sadece o ay hamile kaldim korunma dedi doktorum zaten hamile kalman icin verioruz dedi ben dusuk yaptim ama ilacla alakali degilde karnimda oldu kromozom sayisi fazlaymis simdi tekrar yukseldi yine aliyorum bu doktorda korunma dedi zaten ilk gebeliklerin cogu sagliksiz oluyor insallah bu ay guzel haberler aliriz.

İnşallah canım, demek ki bu hormon hemen yükselebilen bi hormon

Kızlar merhaba, bende hamile kalamadığım için doktora gittim hormon testi yapıldı ve prolaktin 39.4 çıktı. doktorum dostinex 8 tablet verdi ve haftada 1 yarım içiyorum, bugün 3.yarımımı aldım. Test için birşey demedi tekrarlama konusunda . Kullananlar ne zaman gittiniz acaba ölçtürmeye. Bir de ne zaman düşer

Bana bir sise verdi icinde 2 adet cikiyor zaten pazartesi persembe seklinde kullandim tekrar vermedi korunmayi birak dedi 2.ayimda hamile kaldim şu an 13 haftalıgim ertelemeyi dusunursen tekrar olctür demisti dr bana ama gerek kalmadi sukur benim deger de 31 idi bu arada

benimki 34 tu . 8 li tabletten verdi . haftada 2 kere . 3 hafta kullan dedi . herkese farkli soylemisler

Bende beklemedeyim. Daha yeni başladım bakalım hayırlısıyla . sağ salim kucağına alırsın inşallah :) Darısı en kısa zamanda bizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…