Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dostinex yan etki gögüsten sıvı gelmesi prolaktin kulllananlar bakabilirmi lütfen💖
Kızlar prolaktin 30 cıktı doktorum dostinex yazfı yarım yarım içiyorum 1 hafta oldu baslayalı hergün baş ağrısı bel bacak agrısı halsizlik ve ruhsal olarak daralmalar yaşıyorum bunyarz yanetkılerı yaşayan oldumu kullananlar bakabılırmı
Kızlar prolaktin 30 cıktı doktorum dostinex yazfı yarım yarım içiyorum 1 hafta oldu baslayalı hergün baş ağrısı bel bacak agrısı halsizlik ve ruhsal olarak daralmalar yaşıyorum bunyarz yanetkılerı yaşayan oldumu kullananlar bakabılırmı