Prolaktin 40 cikti kızlar doktor dostinex verdi persembe ve cumartesi yarim yarim al dedi. Lakin icinde iki hap varmis ben iki hafta mi persembe ve cumartesileri alacagim kafam karisti :/ bir de adetin 15. Gunu baslayip 10 gun progestan iceceksin dedi. Bu ilaclari kullanirken korunma ya da korun diye bir sey demedi doktor. O an ben de sormayi akil edemedim. Aklima gelmedi. Bir problem olur mu acaba dostinex kullananlar sizler ne yaptiniz acaba
Evet canim icinden 2 tane ciktiysa 2 hafta kullanacaksin. Profestani kullanan arkadaslar yardimci olur ama dostinexte korun diyen dr lar da var korunma diyenlerde var. Bende korun dememisti dr.
Evet canim icinden 2 tane ciktiysa 2 hafta kullanacaksin. Profestani kullanan arkadaslar yardimci olur ama dostinexte korun diyen dr lar da var korunma diyenlerde var. Bende korun dememisti dr.
Benim 60kusur du canm prolaktin. Oyuzden benim 2 ay surdu ilaci kullanmam. Nisanda vermisti. Haziranda sonkez adet oldum. Yani ustune en fazla 2 kez daha hasta oldm sonra oldu cok sukur. Benim esimdede sıkıntı vardi ustelik.
Benim 60kusur du canm prolaktin. Oyuzden benim 2 ay surdu ilaci kullanmam. Nisanda vermisti. Haziranda sonkez adet oldum. Yani ustune en fazla 2 kez daha hasta oldm sonra oldu cok sukur. Benim esimdede sıkıntı vardi ustelik.
2 hafta kullanacaksınız bende son yarımı bugun içeceğim.
bu ilacı yazmadan önce doktorum sigarayı bırakmamı söyledi.Siz kullandınız mı?Ben 2 gün içmediysem 3.gün içtim.Sizin doktorunuz size böyle bir şey söyledi mi?