Dostinex ve progestan kullananlar lütfen bir bakar misiniz

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.218
20.077
398
34
Prolaktin 40 cikti kızlar doktor dostinex verdi persembe ve cumartesi yarim yarim al dedi. Lakin icinde iki hap varmis ben iki hafta mi persembe ve cumartesileri alacagim kafam karisti :/ bir de adetin 15. Gunu baslayip 10 gun progestan iceceksin dedi. Bu ilaclari kullanirken korunma ya da korun diye bir sey demedi doktor. O an ben de sormayi akil edemedim. Aklima gelmedi. Bir problem olur mu acaba dostinex kullananlar sizler ne yaptiniz acaba

Evet canim icinden 2 tane ciktiysa 2 hafta kullanacaksin. Profestani kullanan arkadaslar yardimci olur ama dostinexte korun diyen dr lar da var korunma diyenlerde var. Bende korun dememisti dr.

Evet canim icinden 2 tane ciktiysa 2 hafta kullanacaksin. Profestani kullanan arkadaslar yardimci olur ama dostinexte korun diyen dr lar da var korunma diyenlerde var. Bende korun dememisti dr.
Teşekkür ederim canim benim peki sen o hapi kullandigin ay mi hamile kaldın

Teşekkür ederim canim benim peki sen o hapi kullandigin ay mi hamile kaldın
Benim 60kusur du canm prolaktin. Oyuzden benim 2 ay surdu ilaci kullanmam. Nisanda vermisti. Haziranda sonkez adet oldum. Yani ustune en fazla 2 kez daha hasta oldm sonra oldu cok sukur. Benim esimdede sıkıntı vardi ustelik.

Benim 60kusur du canm prolaktin. Oyuzden benim 2 ay surdu ilaci kullanmam. Nisanda vermisti. Haziranda sonkez adet oldum. Yani ustune en fazla 2 kez daha hasta oldm sonra oldu cok sukur. Benim esimdede sıkıntı vardi ustelik.
Anladim canim RABBim hayirlisi ile kucagina da almayi nasip etsin insaALLAH. Bakalim bizim ne zaman olacak

Amin canim Allah razi olsun. Rabbim en kisa zamanda en hayirlisiyla sana da nasip etsin insaallah..:dua:

2 hafta kullanacaksınız bende son yarımı bugun içeceğim.

bu ilacı yazmadan önce doktorum sigarayı bırakmamı söyledi.Siz kullandınız mı?Ben 2 gün içmediysem 3.gün içtim.Sizin doktorunuz size böyle bir şey söyledi mi?

Back