Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDE BAŞLADIM DÜN BAKALIM YA İNŞALLAHKızlar dostinex ilaca başladım ve ovulasyon günlerimi değerlendirdim kullandığı ay hamile kalan var mı
Sizin kaç çıktı değerinizBENDE BAŞLADIM DÜN BAKALIM YA İNŞALLAH
48 ÇIKTI BENİM SİZİNKİ KAÇSizin kaç çıktı değeriniz
76 çıktı sizinki çabuk düşer48 ÇIKTI BENİM SİZİNKİ KAÇ
HİÇ BİLMİYORUM HAFTADA 1 AL DEDİ İLK DOKTOR VERMEDİ Bİ KERE DAHA ÖLÇELİM DEDİ BAŞKASINA GİTTİM O DİREKT VERDİ76 çıktı sizinki çabuk düşer
gebelik düşünüyorsun demiHİÇ BİLMİYORUM HAFTADA 1 AL DEDİ İLK DOKTOR VERMEDİ Bİ KERE DAHA ÖLÇELİM DEDİ BAŞKASINA GİTTİM O DİREKT VERDİ
Evet 1 seneyi geçti hiç hamile kalamadımgebelik düşünüyorsun demi
Esinde test verdi mi pekiEvet 1 seneyi geçti hiç hamile kalamadım
evet varikosel var ama sprem testinde sorun çıkmadı iyiEsinde test verdi mi peki
Anladım acaba varikoselden sebep mi doktor ameliyat vs önermedi mievet varikosel var ama sprem testinde sorun çıkmadı iyi
Evet planladıktan sonra kafaya takmamak mümkün değilMerhabalar ben 2021 yılında düğünden önce kadın doğuma gittim. Dostinex vermisti. Her gün bir tane demişti. Kullandım sonra da kontrol için gitmedim. Sadece doğum kontrol hapı kullandım. 2022 senesinde doğum kontrol hapını bıraktım. İki ay içinde hamile kaldim.( Ki doktor prolaktin hormonu yüzünden hamile kalman zorlaşır demişti. ) Bu yüzden bende hiç kendimi kasmamistim .kendime bir sene süre tanımıştım. Bir sene olmazsa tedavi yontemlerine başlarım diye düşünmüştüm. O yüzden hiç düşünmeyin kendinizi kasmayın. Burda görüyorum. Herkes kendi kasıyor, sürekli aklında niye olmadı diye düşünüyor. Ama doktorunuza bu ilacı kullanirken hamile kalırsam sorun olur mu diye sorun
evet canım yok önermedi senede 1 kere test vericek sende durumlar nasıl kaç aydır deniyosunAnladım acaba varikoselden sebep mi doktor ameliyat vs önermedi mi
Benim bu 5. Ayim eşim sprem testi verdi iyi sonuç dedi doktor benimde işte bu proklatin yüksekmiş bu yuzden gebelik oluşmaz dddi şimdi 2 tane kaldı ilaç adetimede 3 gün var belirti yokevet canım yok önermedi senede 1 kere test vericek sende durumlar nasıl kaç aydır deniyosun
benimde sadece rahim filmi kaldı ondada bişey yoksa sebepsiz infertelite dediBenim bu 5. Ayim eşim sprem testi verdi iyi sonuç dedi doktor benimde işte bu proklatin yüksekmiş bu yuzden gebelik oluşmaz dddi şimdi 2 tane kaldı ilaç adetimede 3 gün var belirti yok
Evet benimde aklıma rahim filmi geliyor insanlar hep hamile tamam bu zamana kadar değerim yüksekmiş ondan olmuyormuş bundan sonra 1 ay beklerim büyük ihtimal sonra bende rahim filmi çektirmek isterim peki istanbulda mısınızbenimde sadece rahim filmi kaldı ondada bişey yoksa sebepsiz infertelite dedi
İlaçla iki üç haftada düşüyor ama ben 6-7 aydır gebelik oluşmadı düşüyor ama tekrar yükseliyor sürekli kontrol ettirin ben ayda bir baktoriyorumKızlar dostinex ilaca başladım ve ovulasyon günlerimi değerlendirdim kullandığı ay hamile kalan var mı
Başka bir sebep mi var acaba eşinizde gerekli testleri yaptırdı miİlaçla iki üç haftada düşüyor ama ben 6-7 aydır gebelik oluşmadı düşüyor ama tekrar yükseliyor sürekli kontrol ettirin ben ayda bir baktoriyorum
Yapıldı onunda temiz hepsi geçen ay aşılama denedik oda olmadı Ocak ayında hsg de çektirdim oda temjz çıktıBaşka bir sebep mi var acaba eşinizde gerekli testleri yaptırdı mi