Dostinex& Progestan kapsül gebelik istiyorumm..

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
Hanımlar merhaba.Yeni evliyim fakat korunmuyoruz eşim il dışında görev yaptığı için 2-3 haftada bir ancak görüşebiliyoruz.Bebek istiyorum fakat adetin 21. günü test yaptırdım prolaktinim:48.8 çıktı.Progestan hormonumda 10.9. Dr a gittim dostinex verdi içerisinde 2 tablet var birini bugun aldım öteki 3 gün sonra artı progestan kapsül verdi. Adetime 5-6 gün var ama doktorum progestana başla adetin geciksin gebelik olursa rahat tutunur dedi ama ben tereddüt ediyorum.Genelde çünkü adetin 17.günü başlanıyormuş progestan.Gbelik isteipte bu ilacı kullanan var mı aranızda yada adetin kaçıncı günü başladınız? Yanıtlarınızı bekliyorum teşekkürler.

canım progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor?
benımde mı progesteronum düşük o yuzden mı kımyasal gebelık geçiriyorum

canım progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor?

senın doktorun sonucunu az mı gordude o ilaçları verdi

senın doktorun sonucunu az mı gordude o ilaçları verdi
Benim 21.gün 10.9 çıktı prolaktinim yüksek o yüzden ilaç başladı.Senin prolaktin sorunun var mı?

Benim 21.gün 10.9 çıktı prolaktinim yüksek o yüzden ilaç başladı.Senin prolaktin sorunun var mı?
prolaktin normal değerler içinde sana dostınexsi prolatin düşsün diye vermiş (süt hormonu )

ama diger ilacı neden verdi progestanı degerını mı dşük gördü de verdi? benımde progesteron 11.9 çıkmış

dostinex i prolaktini dengelemek için verdi, progestan kapsülü de bu ay gebelik olursa rahime daha kolay tutunması ,gebeliği kolaylaştırmak açısından verdi.

Normalde siklusun 17.günü başlanıyormuş progestana,benim 25.günüm ama yine de başla dedi.

benımde mı progesteronum düşük o yuzden mı kımyasal gebelık geçiriyorum
Şu lanet progesteron yüzünden 10 gün önce ben de düşük Yaptım canım bebek tutunamadı

Açıkcası değerden fazla anlamıyorum canım ama doktor tahlilde düşük Demişti ve rahim duvarım kalınlaşmadı yeterince. Rahim duvarını progesteron kalınlaştırıyormuş çünkü
canım doktordan geliyorum şimdi kanamam oldu kahverengi beta hcg verdim bakalım dua et
11.9 a yumurtlamışsın dedi doktor

canım beta hcg 0 çıktı malesef adete 6 gun var ama kanamam nıye oldu o zaman
Canım adetin düzensizse yumurtlama olmuş olabilir yumurta çatlarken kahve leke olabiliyor. Hiç üzülme nasip değilmiş de. Hayırlı zamanda hayırlı bebeklerimiz gelsin. Ben artık düşük yapmayacağım bir bebek ver diyorum Allah'a dua ederken. Üç düşük cidden yoruldum. O Yüzden negatife üzülmüyorum hayırlı değilmiş şu an diyorum. Biraz boşver canım biliyorum bu Lafı çok duydun ama çocuk için gerekli hormonları beyin üretiyor sen beynini takıntılı yaparsan hormonlar bozuluyor. O Yüzden akışına bırak bak nasıl da gelecek miniğin :)

haklısın canım yumurtlama kanaması degıl mu ben 20. gun progesterona baktırdım o zaman yumurtlamışım benden bu kan 25. gün geldi belkı yenı yerleşiyorsa onun kanaması da olabılır hayırlısı umudum var ama halen

Sen hangi gün yumurtladın canım? Yumurtlamandan 10 gün sonra mı 0 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…