Merhaba bayanlar.ben iki buçuk yıllık eliyim ve 1,5 yıl d.k.hapı ile korundum.geçen yıl ocakta bu-ıraktım biraz da doğal korundumyaza kadar.fakat hiç düzenli adet olmadım.b ara prl hormonum yüksekti ve yine yükseldi diye kasım ayında dostınex 8 li tabletten 6 tane yani 3 hafta kullanmamaıı söyledi doktor.korı-un felan demedi ki ilcın prospektüsünde yazmasına rağmen adetime ir gün kala arkadaşım dış gebe oldğu için bende onla doktora gittim.ve gitmişken kontrol ettireyim dedim beta hcg 45 çıktı hamilesin dedi.bende dostınexsi sordum birşey olma dedi.adet gümümün ikinci günü lekelenme ile oturduğum doktora gittim düşük olabilir dedi.o doktorada sordum dostinex düşük yapmaz ama kullanıyorsan bırak dedi ki bırakalı zaten 15 gün olmuştu.ertesi gün gittim ve hcg 27 yani adet beraber düşük.kimyasal gebelik.tesadüfi öğrenmesem adetim iki gün gecikti ama düzene girdim zannedecektim.ama ben halı yıkadım damacana felanda kaldırştım bilmediğim için.ilaçta hassaslık yarattıysa düştü maalesef.iki ay korun dedi ama korunmyaağı çünkü kimyasal yani ağrısız ve normal bi kanamada çok şart değilmşş.2 ay sonra tekrar prolaktin çıkar yine aynı şeyler olmasın beim gibi olanlar varsa tecrübelerinizi beklerim sizleri seviyorum.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
dostınex kullanırken hamile kaldım ve düştü!..
- Konu Sahibi teacher61
- Başlangıç Tarihi