Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dostinex kullanıp Prolaktini haddinden fazla düşen ?
- Konu Sahibi pLnLp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
canım hiçmerak etme...
önemli olan yükselmemesi...
zaten prolaktinin 2 ayda bir değerinin kontrol altında bulunması gerekiyor..
bu değer hep böyle kalmayacak merak etme...
ilaç kullanmana falan şuan gerek yok bence canım, zaten değerlerin demek ki yüksek..tekrar yükselmeyecek diye bir şeyde yok..
1,91 çıktı diye bu değerin peşini bırakma sakın, 2 ay sonra tekrar ölçtür mutlaka...
bu arada bebek düşünüyo musun?
hamile kalırsan bu değer o zaman risk taşıyabilir,, ama o da geçici bir durum merak etme..
sen en önemlisini başarmışsın zaten..
önemli olan yükselmemesi...
zaten prolaktinin 2 ayda bir değerinin kontrol altında bulunması gerekiyor..
bu değer hep böyle kalmayacak merak etme...
ilaç kullanmana falan şuan gerek yok bence canım, zaten değerlerin demek ki yüksek..tekrar yükselmeyecek diye bir şeyde yok..
1,91 çıktı diye bu değerin peşini bırakma sakın, 2 ay sonra tekrar ölçtür mutlaka...
bu arada bebek düşünüyo musun?
hamile kalırsan bu değer o zaman risk taşıyabilir,, ama o da geçici bir durum merak etme..
sen en önemlisini başarmışsın zaten..
yok abla ne bebeği ben daha 18 yaşındayım:) sadece 2 aydır doktora gelip gitmekten bıktım hormon tedavisi içinn gittim prolaktin çıktı başıma onla ugraştım emarıydı böbrek bezi filmiydi ultrasonuydu fln gıına geldi bidahada gitmicem valla evlenınce giderim artık cocugm olmassa inş öyyle bi durum da olmaz:S
- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
yok abla ne bebeği ben daha 18 yaşındayım:) sadece 2 aydır doktora gelip gitmekten bıktım hormon tedavisi içinn gittim prolaktin çıktı başıma onla ugraştım emarıydı böbrek bezi filmiydi ultrasonuydu fln gıına geldi bidahada gitmicem valla evlenınce giderim artık cocugm olmassa inş öyyle bi durum da olmaz:S
tatlım bekar olduğunu görmemişim... pardon :1rolleyes:
bu hormonlar böyle başa bela bişey işte.. bir bulaştınmı kurtulamıyosunn.. yapışıyıolar yakana :))
canım bundan sonra tek yapman gereken 2 ayda bir tahlil yaptırıp, değerini öğrenmen okadar..
sağlıklı günler dilerim canım..
T
twty
Ziyaretçi
arkadaslar aranıza yeni katıldım herkese merhaba benim sorunumda prolaktin adet düzensizliğinden doktora gittim prolaktin yüksek çıkınca dostinex verdi ama ben internetten araştırdığıma göre hamileyken kullanılması sakıncalıymış doktoruma söyledim bişi olmaz dedi ben hamile hastalarımada veriyorum dedi benim sonuçlrım prolaktin 40.7 bu durumda olup hamile olan varmı lütfen cevap bekliyorum şimdiden tenkü
beni,m bildiğim düşüklere sebep oluyomuş burda okuduklarım o yönde :S evLi bayanlar daha iyi bilir
zaten çoğu kişi prolaktin yüksekliğinden hamile kalamamaktan içiyo sanırım bunu ? okuduklarıma göre zararlıymışş k o ilacı kullanırken bile hamile kalırsan zarar verıyomuş düşük oluyomuş hatta bi bayan yazmıştı
zaten çoğu kişi prolaktin yüksekliğinden hamile kalamamaktan içiyo sanırım bunu ? okuduklarıma göre zararlıymışş k o ilacı kullanırken bile hamile kalırsan zarar verıyomuş düşük oluyomuş hatta bi bayan yazmıştı