Dostinex kullanıp hamile kalan veya olumsuz sonuç yaşayan varmı kızlar

merhaba bende echomarda çekileceğim ama çok korkuyorum ya vajinismus geçirdim 6 ay kadar tedavi gördüm nasıl çektireceğim :KK43: :KK43:
Merhaba, korkacak hiçbir şey yok:) Normal muayne gibi, hiç bir şey hissetmiyorsunuz yalnızca ilacı enjekte ederlerken hafif bi soğukluk duyuyorsunuz, asla acı falan yok. Adet sancısı gibi bir ağrı oluyor dediler o bile olmadı. Bende çok korkarak girdim hatta girmeden önce ağladım:KK70: Ama 1,5 dakika sürdü, hiç acı hissetmedim. Sonrasında hafif bir kanama olacağını söylediler ped verdiler, gerçekten de çok minik oldu, bir de enfeksiyona karşı antibiyotik verdiler. Rahim filmimin sonucu da çok iyi çıktı, sadece sol tüpümde hafif bi yapışıklık varmış, o da içeri ilaç enjekte ettikleri için açılmış hemen. Kolaylıklar dilerim size sakın korkmayın:)

Yaaaa canim.benim çok ama coookk geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi olursun ilaçsız bir şekilde rabbim gönlüne göre verir düşünüp yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim ilaç konusunda korkmuyorum canım tek korktuğum nokta gebe kalamazsam bununda sebebi çok fazla baskı var üzerimde günümüzdeki ne kadar cahil varsa benim etrafimda toplanmış sanki:KK43:
Cok sağol canim, ne demek yeter ki bilgim olsun, yazmak hic sorun degil. Cevrendekileri gorme, duyma, kayıtsız kalamıyorsan da tersle. Kimse senden onemli degil. Herkes bir seyler soyluyor, herkes cok biliyor ama bu baskıyla olacagi varsa da olmaz. Ilac hamile kalmayı kolaylaştırır, elbette birsuru de faktor var ama düşünme, umutsuz olma. Dilerim kalbine gore olur🤗💜

Cok sağol canim, ne demek yeter ki bilgim olsun, yazmak hic sorun degil. Cevrendekileri gorme, duyma, kayıtsız kalamıyorsan da tersle. Kimse senden onemli degil. Herkes bir seyler soyluyor, herkes cok biliyor ama bu baskıyla olacagi varsa da olmaz. Ilac hamile kalmayı kolaylaştırır, elbette birsuru de faktor var ama düşünme, umutsuz olma. Dilerim kalbine gore olur🤗💜
Öyle bir ferahlattin ki beni anlatamam sana iyiki yazmışım ve iyiki oku geç yapmayıp yazmışsın teşekkür ederim şuan öyle bir halsizlik ve tatlı tatlı mide bulantısı var anlam veremiyorum inşallah meleğim benimledir 🤲🥰🥰😘😘

Öyle bir ferahlattin ki beni anlatamam sana iyiki yazmışım ve iyiki oku geç yapmayıp yazmışsın teşekkür ederim şuan öyle bir halsizlik ve tatlı tatlı mide bulantısı var anlam veremiyorum inşallah meleğim benimledir 🤲🥰🥰😘😘
Kuzum inşallah, taaaa içimden diliyorum bunu😍😍😍 (ilac boyle yan etkiler yapabiliyor ama biz ona bebiş diyelim bebiş olsunnnn🥰💕) merak ettigin bir sey olursa her daim yazabilirsin🌺

Kizlar merhaba bugün adet günüm ve hala gelen giden yok adetimden 2 gün önce dayanamayıp test yapmıştım sonuç negatifti ama şuan hiç adet olacak gibide hissetmiyorum sancım ve lekelenmem yok acaaba geciktiriyor mu adeti☹️☹️☹️☹️🤦🤦

Ben geçtiğimiz ay kullandım pazartesi perşembe yarım yarım olmak üzere 2 hap kullanabildim 37den 1.90a düşmüştü.
Hamilelik olmadı ama reglim yine de gecikti bir kaç gün

Hayır istemedi, 50 ve fazlası için mr istiyorlar diye biliyorum
Benim ki 2 hafta once 40 ti yarin gene kan verecegim...benim sag mememde hafif ve arada giren kramp tarzi agrilar oluyo ...genel cerrahta meme muayenesi hem fiziki hem ultrasonla yapildi sukur temiz cikti...sonra tesadufen 2 hafta once prolaktin hormonu verince ve 40 cikinca artik ona bagliyorum ....adetlerim duzenli ve memeden sivi gelmiyo ama yillardir migren hastasiyim basim agridiginda artik kotu dusunuyorum ve hastalik hastasiyim...simdi yarin daha da yuksek cikarsa diye cok korkuyorum..cunku tup bebek islemlerine baslayacagim onumuzdeki ay nasip olursa

Benim ki 2 hafta once 40 ti yarin gene kan verecegim...benim sag mememde hafif ve arada giren kramp tarzi agrilar oluyo ...genel cerrahta meme muayenesi hem fiziki hem ultrasonla yapildi sukur temiz cikti...sonra tesadufen 2 hafta once prolaktin hormonu verince ve 40 cikinca artik ona bagliyorum ....adetlerim duzenli ve memeden sivi gelmiyo ama yillardir migren hastasiyim basim agridiginda artik kotu dusunuyorum ve hastalik hastasiyim...simdi yarin daha da yuksek cikarsa diye cok korkuyorum..cunku tup bebek islemlerine baslayacagim onumuzdeki ay nasip olursa

Geçmiş olsun. Benim 37 çıkmıştı, çok uzayan regl gecikmelerim için gitmiştim, benim de göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı vardı ve aşırı stresliydim. Doktor prolaktin yüzünden dedi, ve stres kendimize yüklediğimiz kaygı endişe bu hormonu doğrudan etkiliyor.
Dostinex' den sadece 2 adet kullandım sonraki ay 1.90a düştü.
Lütfen sizde kendinize sıkıntı yapmayın, değerleriniz kötü değil endişelenmeyin güzel şeyler düşünün, inşallah tez vakitte kavuşursunuz evladınıza, gönlünüzce olsun her şey 🙏

Geçmiş olsun. Benim 37 çıkmıştı, çok uzayan regl gecikmelerim için gitmiştim, benim de göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı vardı ve aşırı stresliydim. Doktor prolaktin yüzünden dedi, ve stres kendimize yüklediğimiz kaygı endişe bu hormonu doğrudan etkiliyor.
Dostinex' den sadece 2 adet kullandım sonraki ay 1.90a düştü.
Lütfen sizde kendinize sıkıntı yapmayın, değerleriniz kötü değil endişelenmeyin güzel şeyler düşünün, inşallah tez vakitte kavuşursunuz evladınıza, gönlünüzce olsun her şey 🙏
Cok tesekkur ederim Allahim razi olsun sizlerden az da olsa suan sakinledim🙏gonlumuzden gecen tum guzel dualarimizin kabul olmasi dilegiyle....🙏

Sizin mr cekildi mi peki? Bir de sizin tup bebek mi oldu?
Yok canım çekilmedi benim bi defa yükseldi. Adet olmayınca doktora gittim öyle öğrendim yüksek olduğunu. Doktor mr falan demedi . Dostinex kullandım . Kullanırken bir iki defa korunmamıştım o ara hamile kaldim . Tup bebek değil

Yok canım çekilmedi benim bi defa yükseldi. Adet olmayınca doktora gittim öyle öğrendim yüksek olduğunu. Doktor mr falan demedi . Dostinex kullandım . Kullanırken bir iki defa korunmamıştım o ara hamile kaldim . Tup bebek değil
Saglikla kollariniza alin insallah🙏benim de ilk defa yukseldi 40 yarin gene verecegim kan onsallah duzelmistir.suana kadar hep normal seviyelerdeydi ki tup bebek yapacagiz Allahin izniyle tesadufen bu degeri ogrendim

Saglikla kollariniza alin insallah🙏benim de ilk defa yukseldi 40 yarin gene verecegim kan onsallah duzelmistir.suana kadar hep normal seviyelerdeydi ki tup bebek yapacagiz Allahin izniyle tesadufen bu degeri ogrendim
Çok yuksek değil eminim düşmüştür. Stres sıkıntıdan kaynaklı da yükselebilen bi hormonmus kendinizi strese sokmayın. Rabbimin izniyle olucak inşallah 🙏🏻

Merhaba, tam 11 yıldır prolaktinoma hastasıyım, hipofiz adenomu vardi (hipofiz bezinde kist), prolaktin değerim 100kusurlerde çıkıyordu. Ilk 3 yıl araliksiz ptesi perş günleri 1er adet ictim, güzel sonuc aldık kist küçüldü, normale döndü vs, ara ara mr ve tahliller devam etti, yukseldigi anlarda kisa sureli tekrar kullandim, simdi yine 2 yildir yuksek, mrda kist gorunmemesine ragmen sebepsiz yüksek ve ilaca direnç gösteriyor. En sonunda endokrin doktorum, nadir gorulen şanssız kesimden olduğumu ve omur boyu bu ilaci kullanmam gerekecegini söyledi. Boyle olduğu halde, gebelik için olumsuz konuşmadı, hatta yillar once bu ilacin gebelik düşünüldüğünde bile bırakılması gerektigi soylenirken, artik bebege olumsuz bir etkisinin olmadığı ve gerekli gorulen hallerde gebeligin ilk aylarinda da kullanilmaya devam edilebileceği makalelerde yazilir hale gelmis. Kısacası, tedirgin olmayın 1 kutudan hicbir sey olmaz. Surekli kullanıldığında ciddi hastalik oluyormus diyen arkadasin neye istinaden dedigini hic bilmiyorum, hic boyle bir sey duymadim sahit de olmadım. Bunun yanisira ilk kez 2 aydir ara ara aslan pençesi denedim, evet ise yarıyor. Ancak ben bunu artik direncli hale geldigi icin uyguluyorum. 11 yil dile kolay. Bunun disinda ilaç uyku hali, sersemlik, tansiyon dusmesi vs yapabilir. Bu sebepten de yatmadan kisa sure once yemekten 2 saat sonra filan icmen iyi olacak. Degerin cok yuksek değil, hic dert bile etme. Prolaktin denilen sey anlik da yukselir, stresten de yükselir, gogus uyarilmasindan da vs.. Yine ne olursa olsun bana yazabilirsin bu konuda artık uzman gibi oldum😏
İyi günler canım, sanırım prolaktinde baya bilgilisin 😊 benimde yüksek çıktı 30 küsür, şimdi ben dostinex kullanırken aslan pençesi kürü yapsam bi sorun olurmu?
Ve doxtinex kullanırken hamile kalsam bi sorun olurmu. Yani 1 ay boyunca haftada 2 kere yarım yarım içsem yani toplamda 4 hap içsem düşünki hamile kaldım bi zararı var mı? Yoksa 2. Haftada bırakmalımıyım?

X