Dostinex kullanıp hamile kalan veya olumsuz sonuç yaşayan varmı kızlar

Hicranklh

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
121
47
34
Merhaba kizlar 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorum benden doktorlar hormon testi istediklerinde hep savsaklıyordum adetin 3. Günü halsiz oluyordum ağrım veya isim oluyordu gitmiyordum en sonunda gittim ve değerim 59 çıktı eşimin testi temiz çıktı ve doktorum bunun için hamile kalmiyorsun dedi dostinex şişede 8 li olanı kullanıyorum bugün 4. İlacı içtim 3gunde bir içeceksin demişti doktor ve halsizlik baş ağrısı ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum odaklanamiyorum hiçbir şeye birde klomen verdi takviye olarak bu ilacı kullanıp olumlu veya olumsuz etkiler yaşayanlar varsa yazabilir mi lütfen teşekkürler.

Merhaba kizlar 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorum benden doktorlar hormon testi istediklerinde hep savsaklıyordum adetin 3. Günü halsiz oluyordum ağrım veya isim oluyordu gitmiyordum en sonunda gittim ve değerim 59 çıktı eşimin testi temiz çıktı ve doktorum bunun için hamile kalmiyorsun dedi dostinex şişede 8 li olanı kullanıyorum bugün 4. İlacı içtim 3gunde bir içeceksin demişti doktor ve halsizlik baş ağrısı ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum odaklanamiyorum hiçbir şeye birde klomen verdi takviye olarak bu ilacı kullanıp olumlu veya olumsuz etkiler yaşayanlar varsa yazabilir mi lütfen teşekkürler.
Evet bu ilaç düşüruyor ama pek tavsiye etmem, uzun süre kullanirsaniz buyuk hastaliklara yol acabilirmiş, testere dişli aslan pencesi kullanin bnce bnmde yuksekti bn dostinexi kullanmadm, testere disliyi kullandm ve cok şükur suan hamileyim 20+5

Evet bu ilaç düşüruyor ama pek tavsiye etmem, uzun süre kullanirsaniz buyuk hastaliklara yol acabilirmiş, testere dişli aslan pencesi kullanin bnce bnmde yuksekti bn dostinexi kullanmadm, testere disliyi kullandm ve cok şükur suan hamileyim 20+5
bitkisel caylar herkese iyi gelmeyebiliyo baska hormonlsrı bozabiliyo. benimde prolaktin yüksekti sadece bir ay kullandım ve hamileyim

Benim de 80lere kadar çıkmıştı prolaktin. Dostinex kullanınca düşüyodu bırakınca geri yükseliyodu. Ben de bırakmadım düşünce. haftada İki günde yarım yarım alıyordum yani haftada 1 alıyordum ağır bi ilaç olduğu için. Tüp bebekten önce kullandım tedaviye başlayınca bıraktım. Bi etkisi oldu mu bilmiyorum bebek için ama prolaktini hızla düşürdüğü bi gerçek

Yaaa sonuç alınmasına çok sevindim ama ben yarım yarım içmiyorum tüm ve 8li olanı cumartesi 5. İcecem açıkçası bitkisel kürler benim vucuduma yaramıyor ya soğan kürünü denedim başıma gelmeyen kalmadı havuç kaysi kürü içtim her icmemde istifra ettim oyuzden denemeye korkuyorum peki nezamn kullandınız gebelikten önce belirti yaşadınız mı ben belirti aradığım icinmi bilmiyorum ama gülerken bile kasıklarımda bir ağırlık hissediyorum özellikle sol kasığımda adetime 11 gün var daha 😓😓😓

Allah bağışlasın canım benim çok sevindim inşallah bende işe yarar dostinex ☹️☹️

Dostanede kullandım ama bende iki yıldır hamile kalamıyorum rahim filmi dedi doktor

Merhaba ne için hamile kalmiyormussunuz?

X