- 3 Haziran 2021
- 37
- 11
- 8
- 24
- Konu Sahibi Busrayalcin
Arkadaşlar merhaba dostinex kullandım 1 paket 1 hafta sonra vücudumda aniden aşırı derecede kaşıntı kızarıklık ve kabarma oldu sizde de oldu mu veya ne yapmam gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostineksi nasil kullandiniz? Mesela ben pazartesi persembe yarim tablet olarak kullaniyorum. Tam anlamadim belki fazla kullanmişsinizdir. Bir haftaya bir paket dediyiniz için sordumArkadaşlar merhaba dostinex kullandım 1 paket 1 hafta sonra vücudumda aniden aşırı derecede kaşıntı kızarıklık ve kabarma oldu sizde de oldu mu veya ne yapmam gerekiyor?
Çarşamba pazar kullandım 2 tablet olanından vermişti drDostineksi nasil kullandiniz? Mesela ben pazartesi persembe yarim tablet olarak kullaniyorum. Tam anlamadim belki fazla kullanmişsinizdir. Bir haftaya bir paket dediyiniz için sordum
Çarşamba pazar kullandım 2 tablet vardı zaten1 haftada 1 paketi nasıl bitirdiniz
Içeriyine bakin kaşinma gibi yan etkileri var miÇarşamba pazar kullandım 2 tablet olanından vermişti dr
Ama sadece içeriksiz tablet veriyorlar galiba. En iyisi doktora sormak etken maddesine karşi alerjiniz vardir belkiÇarşamba pazar kullandım 2 tablet olanından vermişti dr
Evet yan etkilerinde şiddetli kaşıntı var, uyuamıyorum resmenAma sadece içeriksiz tablet veriyorlar galiba. En iyisi doktora sormak etken maddesine karşi alerjiniz vardir belki
Dostinex nasil kullanilir bana 8 tabletlik verildi hergun bir tane içiyorum 7 tablet içmemiş söyledi doktor kalan 1 i icmicem1 haftada 1 paketi nasıl bitirdiniz
Pazartesi perşembe yarım yarım yani haftada 1 tane. Etkili bir ilaç ertesi güne düşürüyor değeriDostinex nasil kullanilir bana 8 tabletlik verildi hergun bir tane içiyorum 7 tablet içmemiş söyledi doktor kalan 1 i icmicem
Benim 4. gunum doktor 7 gün aralıksız kullan dedi ilk 2 gün çok etki yaptı halsizlik uyku kalp çarpıntısı çok korkmuştumPazartesi perşembe yarım yarım yani haftada 1 tane. Etkili bir ilaç ertesi güne düşürüyor değeri
Doktor daha iyi bilir tabiBenim 4. gunum doktor 7 gün aralıksız kullan dedi ilk 2 gün çok etki yaptı halsizlik uyku kalp çarpıntısı çok korkmuştum