• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex kullanımından sonra kaşıntı

Busrayalcin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
37
11
8
24
Arkadaşlar merhaba dostinex kullandım 1 paket 1 hafta sonra vücudumda aniden aşırı derecede kaşıntı kızarıklık ve kabarma oldu sizde de oldu mu veya ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba dostinex kullandım 1 paket 1 hafta sonra vücudumda aniden aşırı derecede kaşıntı kızarıklık ve kabarma oldu sizde de oldu mu veya ne yapmam gerekiyor?
Dostineksi nasil kullandiniz? Mesela ben pazartesi persembe yarim tablet olarak kullaniyorum. Tam anlamadim belki fazla kullanmişsinizdir. Bir haftaya bir paket dediyiniz için sordum

Dostinex nasil kullanilir bana 8 tabletlik verildi hergun bir tane içiyorum 7 tablet içmemiş söyledi doktor kalan 1 i icmicem
Pazartesi perşembe yarım yarım yani haftada 1 tane. Etkili bir ilaç ertesi güne düşürüyor değeri

Pazartesi perşembe yarım yarım yani haftada 1 tane. Etkili bir ilaç ertesi güne düşürüyor değeri
Benim 4. gunum doktor 7 gün aralıksız kullan dedi ilk 2 gün çok etki yaptı halsizlik uyku kalp çarpıntısı çok korkmuştum

Back