Dostinex kullanımı

mrvmtnbdk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
27
10
8
31
Merhabalar
Ben gecen ay 1 aylık prolaktınım yüksek cıktığından bu ilacı kullandım pazar günü son ılacımı aldım doktorum adet oldugun zaman tekrardan bi bakalım ne kadar düşmüş dedi ama hala adet olamadım aynı zamanda pcosda var bende. Bu ilacı içip bıtırdıkden kacgun sonra adet oluyosunız acaba bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Bu ilacın adete bi etkisi yok bildiğim kadarıyla
Hani ilaçtan şu kadar zaman sonra adet okunur olunmaz gibi bişey yok
Ben biçok kez kullandım orsan biliyorum
Doktor adet olunca gel ki diğer hormonlarınla birlikte buna da tekrar bakalım diye demiştir

bılıyorum adete etkısı olmadıgını ama adetlıyken başladıgım bi ilactı bu 1 ay kullandım bıttıgındede yıne adet olmam gerekirdi ama olmadım oyuzden sordum sonucta adet gecıkmemde yuksek olan prolaktın yuzundendi ya Oyuzden sordum bu ılacı kullanıp sonrasında adet olan varmı varsa ne kadar sonra oldu diye

Bu ilaca başlamıştım, ilk hafta yarım tablet, ikinci hafta pzts ve Perşembe yarımşar tablet aldım ve ertesi hafta pzts günü gebelik testinde çift çizgi görmüştük
Dostinex adet geciktirmesi yapmaz, ama hamile kalmanıza yardımcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…