Dostinex kullanımı..

Engnlfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
50
13
38
29
Adet düzensizliğim ve 6 ay korunmasız ilişkiye rağmen çocuğum olmaması sebebiyle doktora gittim. Kan testi sonucunda prolaktin 29 çıktı. Doktor 2 tabletlik dostinex yazdı bu ilacı 2 ay kullanacaksın sonra adetinin 3. Günü gel dedi. İlacı ilk defa kullanacağım için kullanım şeklini doktorun söylemesi gerektiğini eczacıdan öğrendim. Tekrar gitmem zaman alacağı için bu gün aile hekimine danışmak istedim tahlil sonuçlarını gösterdim. Bu gün adetinin 3. Günü bana ilacın birini bu gün diğerini de yarın alacağımı bidahaki ay adet olduğumda da yine aynı şekilde ikinci kutuyu alacağımı söyledi. Fakat sitedeki yorumları okuyunca kuşkulandım acaba iki gün üst üste ağır gelmez mi bu hap. Çünkü genelde haftada iki güne yarım yarım 1 tablet kullanılması söylenmiş.
Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Canim ben kullandim 1 tableti 2 bölup haftada sali-cuma yada pazartesi-persembe seklinde iceceksin.agir bi ilac cunku.

Benim doktorumun bana soylediği şuydu, korunmadığım için dostınex i sadece adetli iken kullanmalıymışım. 2 tabletlik olan hergun yarım olacak şekilde 4 gunde bitir dedi. Ve gebelik olmadığı surece omur boyu kullanılması gerekiyormuş

Benim doktorumun bana soylediği şuydu, korunmadığım için dostınex i sadece adetli iken kullanmalıymışım. 2 tabletlik olan hergun yarım olacak şekilde 4 gunde bitir dedi. Ve gebelik olmadığı surece omur boyu kullanılması gerekiyormuş
Degeriniz kacti

Ben 2 yıldır tedavi oluyorum benim prolaktin hormonum surekli inişli çıkışlı oldu 80 leri bile gormuşluğum var, dostınex çok kullandım ama o ilaç tesirli bir ilaç olduğu için hemen sonrasında değilde 2 ay sonra takip etti benım Dr..

İki gün üst üste tam tablet kullanmam bir sorun yaratmaz o zaman değil mi

Ben 2 yıldır tedavi oluyorum benim prolaktin hormonum surekli inişli çıkışlı oldu 80 leri bile gormuşluğum var, dostınex çok kullandım ama o ilaç tesirli bir ilaç olduğu için hemen sonrasında değilde 2 ay sonra takip etti benım Dr..
Endokrinemi gittiniz bunun icin yoksa kadin dogummu takip etti.benim bi tanidigimda hamile kalana kadar kullandi ilac

Back